harmoni

Jag vaknade kl 7 efter sovit som en stock inatt. Jag sover så bra, jag mår så bra och just nu infinner sig ett lugn kring mig. Det är fortfarande lite besvär med min trötthet om jag är borta. Ja det kommer efteråt, fortfarande är det intryck och ljud som är jobbigast för mig, men jag har skalat ner på mina sociala händelser och gör det som finns mig närmast.

Skål Ledbergs keramik

Jag upplever sådan harmoni just nu. Det är så mycket av det som jag mått dåligt över som inte finns i mitt liv längre. Så mycket som hittat sin plats precis som vi har funnit vår nya plats. Alla dessa förändringar sista tiden och har gjort mig mer och mer tillfreds och lycklig. Jag har ändrat så mycket i mitt liv och bygger upp en stark Lotta i mitt mindset.

Nu kommer jag jobba lite mer några veckor framöver för att sedan vara ledig från kampanjfotograferingar två veckor före jul och bara lägga ut sådant som händer i stunden.

Jag har även fått min frozen shoulder i andra armen. Det är vanligt att det sprider sig så jag ska gå på 4 stycken laser framöver.

Men idag ska Kalle och jag fixa lite kampanjfotograferingar. Min man är så duktig på matlagning, så han ska hjälpa mig. Nu är huset pyntat och klart och jag har städat på morgonen och de andra veckorna framöver kommer vi inte jobba på helgerna.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *