öppna en ny dörr

”Men mamma” sa Elin ”nu har du ringt 4 gånger idag”, sedan skrattade vi och pratade i 14 min igen. Så är det ibland att jag bara gör det jag tänker för stunden och idag var det att prata med Elin 4 gånger. Ja vi har mycket kontakt, båda barnen och vi. Efter 14 min 4:e gången konstaterade vi att ”oj har vi redan pratat så länge”. Mina barn, de vet allt om mig och lite till kan man säga.

Det där med impuls har varit lite min grej. Jag har tänkt på det att jag går framåt ofta på känslan, eller impulsen. Det är inte så mycket som säger nej när jag vill göra någonting. Jag öppnar dörrarna och kikar in och det känns ofta inte farligt alls. Jag har däremot lärt mig att inte öppna för många på en gång, men jag är sällan rädd för att göra nya saker.

Jag funderar lite nu vad nästa dörr ska vara. Ganska länge nu har medvetet haft dörrarna stängda för att ladda energi, men jag är nog redo att öppna en ny dörr snart. Jag är ju väldigt intresserad av blommor, men jag skulle även kunna tänka mig att utvecklas inom mycket annat som jag tycker om. Men jag är lite försiktig, men något intresse där jag hittar människor som brinner för samma sak som jag. Har du några framtidsdrömmar?

Jag hade kommit igång lite med träningen igen så fick jag frozen shoulder i andra armen också så jag är lite begränsad, men promenera mera kan man ju alltid göra så det får det bli imorgon. En längre promenad och så jobba i trädgården.

Nu har jag skrivet lista över morgondagens ta tag i. Förr gjorde jag aldrig listor och nu älskar jag dem. Kanske är det ett tecken på att jag håller på att bli äldre och att det är grymt skönt att ha ordning i hjärnan genom att skriva ner vad man ska göra.

Till helgen måste vi flytta våra träd till vårt lager och sedan får vi se om de klarar sig där.

Ha en toppenfin kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”öppna en ny dörr”

  1. Jag älskar listor! Men det är nog för att jag älskar att skriva.
    Jag kan också prata med min mor flera ggr per dag men oftast inte. Pensionären är ju så himla upptagen. Haha

    Jag kan se mig dig som florist!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *