Träffa vänner och fixa skrivbordshörna

Igår blev det ingen mataffär för mig för det blev ett inbokat möte på eftermiddagen och då fick affären vänta tills idag istället eller så blir det imorgon.

Jag försöker styra upp lite saker för att hjälpa min syster lite mer i framtiden. Sånt här tar ju en massa tid som ni vet men jag vill hjälpa min mamma att avlasta henne lite nu när hon börjar bli äldre och så känns det värdefullt av hjälpa min syster när hon behöver mig. Detta tar mycket av min tid just nu, men viktigt att få ordning på det här.

Men ikväll ska jag på tjejmiddag med min vän Maria och Helena, det ska bli så kul. Det var länge sedan vi träffades tillsammans och det blir kul att ses alla denna gången.

Kalle ska middag med sina arbetskamrater som en liten avskedsfest innan han börjar på nya jobbet. Fast han kommer träffa dem en del ändå även om han byter hus på Saab.

Har ni sett vilka breda plankor vi har i taket. Här ska vi täta i sommar och snygga till färgen och tapetsera

Jag och Pettson har lite att styra upp med här hemma. Jag har som sagt jobbat undan det mesta för denna månad och ska börja ta tag i skrivbordshörna projektet. Först ska en byrå rensas på papper. Allt ska sorteras osv En låda full med teknik som jag är kass på att veta vad allt är ska sorteras också. Stolen på Mio var inget för oss så jag ska kika på lite andra alternativ.

Vi vill gärna ha lite vitt, få in mörkt trä och så brunt skinn. Ja vi får se vad vi hittar på, det går ju inte så fort nu för tiden 🙂 Jag kulle vilja hitta något på loppis som man kan sätta skrivbordsskivan på. Något som är stängt/ lådor så man slipper se alla saker.

Ha nu en bra dag så får jag sätta lite fart här

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Träffa vänner och fixa skrivbordshörna”

  1. Ett tips är att köpa en fin chiffonje på loppis o måla i den kulör du vill ha. Jag målade min svart o bytte handtag, blev jättefin. Då har ni både skrivbord, lådor o skåp i samma möbel 🙂

  2. Härligt med att göra om och fixa, vi håller också på nu och renoverar dotterns rum till ett mysigt gästrum. Det är lite svårt att få till myskänslan för det är rätt stort… får klura på detta.
    Ha en fin dag och helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *