Handla mat och städa

Jag har en tyst och skön morgon här i stugan och gick upp tidigt idag. Älskar att vakna här, sätta mig en stund vid datorn, skriva lista över dagen, ta en kaffe och sedan ta ut djuren. Ja även katten följer med om det inte regnar eller snöar.

Idag ska jag åka och handla och städa lite här hemma. Igår var jag och hjälpte min syster med lite olika saker så då blev det inte så mycket gjort här. Ja det finns inte så mycket att göra, men fullt tillräckligt för mig.

Jag ska ta mig till Västervik någon dag för att hämta en kabel till en lampa och jag ska beställa lite dukar till vårt köksbord där jag sytt upp mitt draperi.

Jag funderar fortfarande på att lampor över köksbänken om det ska bli en liten i glas från Karlskrona som vi köpt eller om jag ska ha någon lite större.

I maj har vi bott här ett år på heltid och det sista halvåret under vintern har vi inte gjort så mycket här, men i vår sätter vi fart igen.

Nu önskar jag er en skön och härlig dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Handla mat och städa”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *