Långpromenad och ny podd

Först av allt vill jag säga att mina tankar går till Ukraina hela tiden precis som för er, jag har skänkt pengar till SOS barnbyar och har du möjlighet så finns länken HÄR . Det är ofattbart det som händer och man har behov av att prata om det mycket💗

Igår var jag på tjejmiddag med mina närmsta tjejkompisar, de bjöd mig på middag för jag fyllt år och det var så himla mysigt. Det här måste vi göra igen sa vi då och det blir det säkert snart framöver igen.

Idag kom jag äntligen iväg och handlade mat, vi har många matbutiker nära så det tar inga tider. När jag kom hem blev det långpromenad med Pettson i solskenet. Ljuvligt!

På promenaden lyssnade jag på Sårbar och Superstark en ny podd för mig som jag älskar. Älskar att lyssna på poddar där jag lär mig att utvecklas och hitta nya sätt att tänka.

Nu längtar jag så mycket efter Kalle som inte sov hemma igår när han var på fest med jobbet. Det ska bli så mysigt att han kommer hem nu. På tisdag börjar han nya jobbet så det blir en ny tid för oss. Jag är så oerhört tacksam för min och Kalles relation. Vi har verkligen gått igenom så mycket, pratat så mycket om våra tankar och känslor och har det så himla bra.

Det fick bli lite enkla mobilbilder idag och det vet jag nu är ok, vi kör lite av allt. Imorgon ska vi åka iväg och hälsa på min mans syster och sambo så det blir väldigt trevligt. Vi har mycket roligt bokat på helgerna nu och nästa helg väntar en överraskning för Kalle.

Ha en fin fredag alla

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Långpromenad och ny podd”

  1. Irene Söderberg-Nilsson

    Kära Lotta ❤ du är den första blogg jag läser idag som nämner det övergrepp ”krig och invasion” som drabbar det Ukrainska folket just nu! Att du skänker pengar vilket jag och min man också har gjort så att de får mat,fräscht vatten samt varma filtar! Eloge och kramar 🤗 till dig.

  2. Jag blir så hoppfull av att läsa om din och Kalles relation och att ni gått igenom mycket och har det bra idag 🙂 Själv är jag mitt i småbarnsåren och ärligt talat är det tufft med relationen, det finns inte riktigt tid och ork på kvällen när barnen har somnat, det är ju så mycket man både vill och behöver göra då! Och så det klassiska att mannen är sugen på att gosa medan jag helst vill sitta helt själv efter en dag med klängiga barn! 😅😅🙈 Det vore intressant att läsa om hur du/ni upplevde småbarnsåren eller bara hur du som är i en annan period i livet ser på det så här i backspegeln 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *