Syskonbarn på besök

Jag är så himla fylld med energi efter dessa små barn varit hos oss och hälsat på. Faster Lotta har njutit så mycket av två dagar med dem. Vi har haft skattjakt , lekt med leksakerna, pysslat, läst saga osv.

Jag ska erkänna att jag längtar så mycket efter barnbarn. Ja nu vet jag inte om jag kommer få några men det är som min ålder och kroppen vill ha små människor här hemma igen. Det är så mysigt!

Det är lite bus också precis som det ska vara.

Idag när de åkt hem blev det en skön skogspromenad med Pettson. Måste bli bättre på att gå lite längre igen för både han och jag behöver motion. Jag blir glad när Pettson fått springa och man ser att han är nöjd.

På eftermiddagen hämtade jag en påse kläder, visar mina snickarbyxor som jag kommer ha på keramiken tex Så sköna med stretch i midjan. Till den blev en skön skjorta.

Nu ska jag ta kika på lite youtube och jobba ikapp lite. Ha en skön och fin helg.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Syskonbarn på besök”

 1. Tack för en fin inspirerande blogg!

  Man blir alldeles varm i hjärtat när du skriver om dina syskonbarn.

  Allt gott //Vänligen Lina

 2. Bara lite nyfiken… Vad kollar du på youtube?
  Själv fastnar jag bara på katter och blir så ledsen när jag saknar min egen, som inte finns hos mej längre.
  Tack för en fin blogg, där Pettson och Findus gör den ännu mysigare!

  1. Anne-Charlotte

   Hej, jag har ganska många som jag kikar på och här kommer några av dessa. Helen Torsgården, Elin Lewenhaupt, Mimi Höglin, Alice Stenlöf , monalouge osv
   Å tack för snälla ord. Kram Lotta 🌼🌺🌸

  1. Anne-Charlotte

   Hej, de är normala i storlek. Jag har 38/40 och lite stretch i midjan, supersköna och ett mjukt tyg. Kram Lotta 🌸🌺❣️

 3. Du har alltid så fina och ”levande” foton i din blogg. Så roligt med syskonbarnen på besök. Barn är så härliga att vara med. Nyfikna och roliga, hos dig har dom mycket att uppleva och titta på.
  Jättefina snickarbyxor. Vad sugen jag blir att beställa ett par. Nostalgi för mig. Hade både i denim och manchester i början av 80 talet. Hur är dom storleksmässigt tycker du? Ha en fin helg!! Kram från Elisabeth i Ängelholm

  1. Anne-Charlotte

   Å vad jag blir glad för din kommentar! Tack snälla 💕 Byxorna är normala i storlek, jag har 38/40 och lite stretch i midjan, supersköna. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *