Lindas trädgård

Innehåller annonslänkar

Igår när jag satte mig vid datorn då dog Telia och vårt internet och sedan var det borta hela kvällen så jag kunde aldrig skriva till er eller hinna jobba så idag får jag nog stanna hemma från keramiken om jag ska hinna allt.

Min bror och hans barn kommer imorgon och sover över så då har jag lite annat att styra med.

Men idag funkar det som det ska så jag visar er lite från gårdagen. Lite vardagsbilder. Hos tandläkaren var det tyvärr hål så jag måste tillbaka om några veckor. Jag har inte haft hål på säkert tio år men nu var det visst dags.

Spegeln är lite skitig men kan i alla fall tipsa igen om mina sneakers här som är så sköna. Jag kör ju utan strumpor och köpt dem i alla färger.

På vägen till Västervik upptäckte jag en ny handelsträdgård som jag inte sett innan, de hade flyttat vid jul och byggt nytt utanför Gamleby. Lindas trädgård. Här kommer jag nog hänga en del framöver och det fanns mycket till min trädgård och inte allt får långt från vårt hus.

Ja ni ser så mycket roliga plantor till mina rabatter och det är ju nu på försommaren som allt är som roligast tycker jag.

Jag köpte tre stycken backsippor som också är årets perenn.

Sedan var jag och tittade på altanmöbler till sonens balkong, fanns den här, här eller den här. Ja vi får se, ska kolla på lite fler ställen eller om det går att hitta på någon säljsida.

Tycker den här vasen var så fin också men som sagt jag bara tittade. Jag var inne på hundbutiken också som finns en toppenbra i Västervik och köpte hundgodis och ben.

Idag ska jag som sagt jobba på här och sedan besöka barnen i stan. Kalle bakar bröd till dem som jag ska överraska med. Jag hoppas Kalle kan följa med så kan vi greja lite tillsammans. Det är så mysigt att ha Kalle hemma här flera dagar i veckan när han jobbar. Vi älskar att umgås och tröttnar inte på varandra.

Ha en fin dag, gillar ni sådana här vardagsinlägg så klicka gärna på tummen här nere så jag vet

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Lindas trädgård”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *