Mathelg

Vilken mathelg vi haft, ja vi har rört oss en del också men jösses vad vi ätit. Tur att man inte har det så här hela tiden. Hos mamma var det massa mat påskafton, Elin kom med påskägg till Kalle och mig, jag bakade morotsmuffins och så har Kalle börjat baka bröd och vi har ätit gott med lunch och middagar.

Ikväll får det bli pokebowl med kyckling och grönsaker och så får vi försöka få lite ordning på det här 🙂

Idag bjöd vi Kalles föräldrar på surdegspizza och vi kunde sitta på bryggan och så har jag jobbat med mitt grus.

Imorgon ska till Västervik och till tandläkaren och jag ska till Mio och kolla om jag kan hitta lite fint till Philips balkong. Han ska göra om lite och någon sådan här möbel skulle bli bra och matta och han vill ha någon vägg som han kan hänga kryddor på. Ja det kan bli ett roligt projekt att hjälpa till med. Nu blir det samma som igår. Lata sig fast jag borde sätta fart med bokföringen.

Ha en fin kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Mathelg”

    1. Anne-Charlotte

      Hej, jag har tyvärr inget recept. Men först måste man göra en surdeg som man matar och får igång och sedan tillsätter han mjöl och vatten men jag ska försöka ta reda på hur han gör så kan jag skriva ner senare. Kram

  1. Ann-Christin Mara

    Vi hittade en liten utegrupp med runt bord med glasskiva och två stolar i mörk grått. På ÖoB ca 500:- tror jag det kostade. Så det är värt att titta runt.
    / Anki

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *