Humle från Kalvsved

Innehåller annonslänkar

Igår åkte lite smink på och så åkte vi iväg på en kort utflykt. Kalle hade sett ett litet ställe som man kunde köpa kött och plantor på och så vill vi utforska nya ställen här runt i Kinda kommun.

Blusen brukar ni undra över är ett fynd här

Fin färg på läppstift här

Ja när man kom fram kunde man knappt lista ut att det fanns en liten restaurang där också och ett litet växthus med massa plantor. Vi köpte gurka och paprika mm och så tog vi en lunch. Det är roligt att gynna sådana här små ställen. Stället heter Kalvefalls krog och trädgård.

Sedan åkte vi vidare genom Österbymo och besökte Humle från Kalvsved. Där fanns ekologiska produkter till människor och djur som salvor mm och så lite inredning och fika. Väl värt ett litet besök om man åker förbi.

De här böckerna blev jag sugen på , fiskar här och fåglar här hade varit kul att ha här när det kommer barn och även för oss vuxna som behöver lära oss mer.

Jag köpte en fin bok, servetter, tändstickor om jag inte ska ha det själv så är det en fin present att ha hemma om man ska bort framöver.

Idag vill jag bara vara hemma, vi ska till båten en sväng och sedan vill jag vara i trädgården igen. Det är så kul nu med allt som man kan göra i nya köksträdgården. Jag behöver köpa cement och jord osv Jag blir lycklig av trädgård och vår.

Kram Lotta

Beställt fina träningsskor, här . Hoppas de är sköna 🌸

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Humle från Kalvsved”

  1. Mysigt inlägg med tips! Humle från Kalvsved har jag handlat online ifrån, fina produkter. Beundrar såna entreprenörer! Jag har faktiskt i två år jag haft vårt växthus köpt såna färdiguppdrivna plantor, istället för att göra det själv. Man får liksom lagom o kan testa sorter utan att ha 100 som man inte får plats med 😀, kram !

    1. Anne-Charlotte

      Hej, ja vi köpte också bara massa sådana plantor förra året men i år har jag haft så mycket tid då var det roligt att dra upp egna 🌸🌸Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *