Älskade trädgårdsliv

Igår vaknade jag med så mycket pirr över dagen. Solen lyser, det är lagom varmt och det börjar bli grönt ute. Jag känner mig så lycklig!

Jag var ute hela dagen igår och jobbade i trädgården. Jag satte på lite musik och gick omkring och myste, detta är verkligen själaro för mig. Solen glittrade på vattnet och jag hade en pigg och fin dag. Så tacksam 💕

Jag tog fram lite krukor, har ganska många mer men de får komma fram när vi får växthus. Jag grävde upp smultron, provade att lägga stenkant ( måste köpa cement), jag började fixa en krage till mina pumpor som jag ska odla. Grävde i mina odlingslådor osv

Jag gick också omkring och njöt av värmen, fågelsången, blommorna, djuren osv. Kalle hade lite annat att fixa med så jag var mest själv hela dagen.

I ektunnan satte jag ner ett silverpäron som bott i en odlingslåda över vintern.

Idag ska jag fixa mitt hår och se om det finns en tid för mina naglar. Jag skulle också vilja åka och köpa lite träd och växter till ett jobb som ska fotas.

Imorgon ska jag till revisorn och deklarera för 2022. Han ringde och sa att jag haft ett bra år åtminstone på sifforna. Jag var väldigt sjuk förra året, var ju på botten och vände så jag är tacksam att allt vänt nu och jag klarat mig så bra trots allt. Livet ger och tar och nu har jag pirr. Älskar våren och trädgårdsliv.

Ha en fin dag 🌺🌼

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Älskade trädgårdsliv”

 1. Yvonne Jönsson

  Hej Lotta!
  Tack för din fina blogg – har läst den länge men tror inte jag kommenterat tidigare. Allt känns så äkta, varmt och hemtrevligt (eller hur man ska säga).
  Jag undrar om du orkar\vill berätta om vad som hände dig när du höll på med den där terapin via nätet. Läser ganska ofta annonser om sånt och tycker det känns otäckt – allt låter så positivt och ”läkande”. Undrar hur många som nappar på sånt för att försöka må bättre.
  Fortsätt med dina fina inlägg och ta hand om dig!
  Vårhälsningar från Yvonne

  1. Anne-Charlotte

   Hej, den kvinnan som hörde av sig till mig hade öppnat eget och ville gärna att jag skulle testa. Jag var ju i en utmattning och den skulle vi inte tänka på sa hon. Det satte igång ett hemskt drev med sessioner flera gånger i veckan och där jag skulle göra om livet och sluta umgås med människor osv på en månad. Det visade sig i efteråt att hon hade följt mig med mycket privata frågor osv i flera år och var som en ”stalker”. Hon kollade upp mina vänner osv och hade kontakt på instagram osv. Jag blev jättesjuk och sedan hörde hon inte av sig mer och jag tog bort henne och vill aldrig ha med henne att göra mer. Hemsk person. Det har varit en mycket tuff period att komma tillbaka efter det och sårat människor på vägen. Kram Lotta 💕💕

  1. Anne-Charlotte

   Hej, vi har inte haft några rådjur i trädgården men köpt Trico garden ifall. Kram Lotta 🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *