Jag har fått jobb….

Idag har det hänt mycket för mig, både glädje och sorg men jag kommer bara skriva om glädjen. Jag sökte ett jobb för ett tag sedan men kom på ganska snart att en fast tjänst är ingenting för mig just nu. Jag älskar ju mitt jobb här på bloggen och på instagram men jag saknar att träffa människor, sammanhang, arbetskamrater, göra något nytt osv

Eftersom jag har lite mer begränsat med energi så kom jag fram till att vikarie skulle vara perfekt för mig antingen inom kläder eller blommor och gärna inte så långt till jobbet osv. Så nu ska jag hoppa in som vikarie på Sandströms, där jag också köpt mycket kläder senaste åren och är redan igenkänd. Jag är så glad!

Jag ska hoppa in lite enstaka dagar i veckan eller månaden när behov finns så jag kommer fortfarande ha mest till bloggen, instagram och livet. Från den dagen mina barn flyttade hemifrån så jag haft ett behov av komma ut och därför blev det keramik och kör osv. Nu får vi se lite hur jag kommer lägga upp det framöver men de dagar jag kommer jobba i affären kommer Kalle komma hem tidigare eller jobba hemma så han tar hunden. Det löser vi. Jag tror också att jag kommer uppskatta mina dagar hemma ännu mer och även tiden att få jobba. Det blir troligtvis lite mindre tid med sociala medier och någon dag istället i affären.

Så nu vet ni hur det blev med jobbet jag sökte. Jag fick ingen fast tjänst men jag fick lite vik i butiken som har så fina kläder och det blir ännu bättre.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Jag har fått jobb….”

 1. Grattis till jobbet. Spännande att följa och se vad du ska tycka om det. Modigt att våga sig iväg och söka. Har själv funderat på att ge mig ut i arbetslivet igen efter många år som egen företagare.

 2. Vad roligt! Grattis! Sandströms i Kisa är ju toppen! Handlar alltid ngt där på sommaren – så trevlig och tillmötesgående personal! Om du jobbar när jag besöker skall jag heja, om jag inte blir starstruck så klart 😊

  1. Anne-Charlotte

   Hej, såklart du ska säga hej och berätta att du känner igen mig, Det ska bli så kul! Jag kommer finnas där på sommarrea och Levande torg osv Hoppas vi ses. 🌺Kram Lotta

  2. Maria Davidsson

   Grattis till jobbet på Sandströms 👔👗 I vilken stad
   Jag jobbar i Jönköping så nu blir vi kollegor 🖐😅
   Hoppas du kommer trivas
   Trevlig helg
   Maria Davidsson
   Instagram qlintan68

   1. Anne-Charlotte

    Hej, å vad roligt 🥰 Jag är i Kisa och det har varit så roligt. Hoppas vi får vi ses någon gång 🙂 Kram

 3. Grattis, vad roligt! Det är ju perfekt nu under vår/sommar-säsong och kan ju bli fler timmar/dagar lite längre fram, om du vill det, vem vet? Om inte annat så är det ju ett bra tillskott till cv:et. Heja dej!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *