Hej våren

Innehåller annonslänkar

Idag landar jag, jordar mig, vill vara skitig och gräva. Sedan kom jag på att jag skulle fota ett jobb så det har jag gjort lite med. I boken jag läser ofta så gavs det tips på att titta upp i himlen ibland , så jag har legat på gräsmattan och njutit en stund. Det ger en lugn och skön känsla.

Det är magiskt ute och varmt så man skulle vilja sova utomhus och aldrig gå in. Jag är så glad att jag inte bokat massa sakerna på helgerna för jag vet att vara hemma är det bästa som finns denna tiden. Förra året var sjuk och var inne på sjukhus, så jag minns knappt den här tiden. Då tar man hand om tiden lite extra och uppskattar varje vårdag.

Man kan gå barfota igen och Kalle kommer hem efter jobbat utomlands och det känns så mysigt.

Fönstren är skitiga och inomhus är lite stökigt men det gör ingenting för nu måste man ta hand om tiden så allt annat får vänta lite.

Jag står där ute och gräver en rabatt runt flaggstången när Kalle ringer och undrar om han ska köpa med sig lunch och överraskar med att komma hem tidigare.

Då blir eftermiddagen extra mysig och jag dukar på bryggan i solskenet och så kommer han hem, min trygghet.

Tallrik här, underlägg här, servett här

Lykta här

Jag provar mina nya vårskor som jag också kan ha på nya jobbet och de sitter som smäck. Man vill ha färg nu, blommiga blusar och glada skor.

Ha en fin och skön dag och imorgon är det fredag, det ska bli så skönt.

Kram Lotta

Så fina citrontallrikar här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Hej våren”

  1. Man blir alldeles varm i hjärtat när du skriver om din Kalle och ni verkar så fina och omtänksamma mot varandra. Ha en fin kväll och fortsatt vår!

  2. Leider kann ich kein schwedisch und mein Englisch ist auch so lala….Liebe Lotta, Dein Blog ist wundervoll und ich liebe Deine Bilder💜…..ich hoffe Du schreibst noch mal ein Buch, das wäre toll.
    Immer wenn ich Deine Bilder sehe, habe ich immer mehr Lust auf Schweden……eines Tages besuche ich dieses Land auch einmal.Sei lieb gegrüßt aus dem Deutschen Norden von Tatjana aus Bremen 💜

  3. Ni har fått det så fint och mysigt. Du är så duktig på att få det hemtrevligt i både hemmet och trädgården. Så skönt att det äntligen är vår.
    Och grattis till extrajobbet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *