En bra dag

Innehåller annonslänkar

Den här dagen blev inte som det var tänkt från början men å det blev en himla bra och fin dag. Jag ville vara hemma och greja i trädgården men istället blev jag bjuden till min körkompis som gav mig dahlia, hallon, perenner osv och som är en sådan fantastisk kvinna som tar hand om sin gård , har massor intressen och energi fast hon är pensionär. Vilken inspiration och så gullig som ville skänka det till mig!

Sedan kände Kalle och jag att vi ville hjälpa min mamma och bonuspappa som skulle tömma min morbrors lägenhet. Vi fick också med oss släpkärran hem så vi kunde åka och köpa massa jord, cement mm

Ikväll har vi suttit på bryggan med plockmat och ett glas vin och sedan har jag bäddat, putsat ett fönster och satt upp min fina båt här i fönstret. Nu blir det mys framför datorn och sedan väntar två dagar hemma i trädgården. Vi har så mycket roligt att göra imorgon.

Ha det så bra, ha en skön helg

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *