Surdegsbakning och längtan efter vår

Jag sitter i köket och skriver till er och Kalle jobbar hemma och bakar bröd. Ja han håller på och experimenterar med sin surdeg. Jag har inget recept tyvärr men man måste starta en surdeg först som man matar och som man sedan använder i degen.

Jag längtar efter att snön ska försvinna så jag kan fortsätta med mitt grus och vår köksträdgård.

Det är så kul för vi går och pratar och planerar mycket men det händer inte så mycket 🙂 Jo vi kommer ju framåt men ska sätta lite mer fart bara det blir varmare. I helgen jobbade vi med veden och det känns ju fint att fylla vedförrådet. Vi får bygga lite mer vedskjul så vi får in mer ved. Jag får åka till mina föräldrar och hämta släpkärran så vi kan köpa virke. Vi hittade så fina fönster som vi skulle kunna använda på flotten osv men har ingen plats att ställa saker.

Idag blir det jobba lite vid datorn, städa och så åka och handla. En promenad i solskenet längtar jag efter.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *