Utekläder för regn

REKLAM FÖR TUXER

För mig spelar det ingen roll vad det är för väder ute, jag går ofta ut i alla väder för jag behöver verkligen komma ut en stund varje dag. Om det regnar är det ju bara att sätta på sig regnjackan. Har ni sett vilken snygg färg som Tuxers regnjacka Mia har kommit i. Ja den finns även i fler snygga färger HÄR.

Jag använder i stort sett alltid Tuxers fritidsbyxor när jag är ute och jobbar. Kläder som sitter skönt och är gjorda för en kropp som har former. De här byxorna heter Cruz tights och de är såååå sköna. Jag älskar ha dem både inne och ute och har perfekta fickor på sidorna där man kan ha mobilen tex. De hittar dem HÄR och finns i flera olika färger.

Koden tuxer20 (20% på allt, gäller även rea ) Gäller till och med måndag 3 april.

Jag äger massa bra fritidskläder för det är något jag använder hela tiden. Ska jag ut med hunden, ut och gå långa promenader eller vara ute i naturen så vill jag ha bra fritidskläder på kroppen. Tuxer har kläder för hela familjens aktiva liv.

Är du mycket ute och går och vill ha en skön mjuk tröja som är lite svalare så ska du välja Clare. Kvalitén på den är underbar mjuk och skrynklar inte. Perfekt fritidströja och finns HÄR

Regnjacka HÄR

Jag kan verkligen rekommendera Tuxers fritidskläder som har storlekar i tex regnjackan ändå upp till XXXXL. Jag har large i regnjackan som är lite stor på mig men blir lagom om jag vill ha en tröja under, jag har även large i Clare tröja och i fritidsbyxorna Cruz som är generösa i storlekarna. Hellre att det är lite stort än sitter för tight om man är ute i naturen känner jag.

Koden tuxer20 (20% på allt, gäller även rea ) Gäller till och med måndag 3 april HÄR

Ha en fin och skön dag så hoppas vi på lite mer vårväder framöver 🌼

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Utekläder för regn”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *