Naglar

Under mina tidigare år i livet har jag tyckt det där med utseende inte är alls viktigt. Jag har inte brytt mig och tyckt att jag är fin som jag är.
När vikten började rasa så fick jag ett nytt intresse i att sköta om mig själv. Tidigare när barnen var små och jag inte hade så mycket pengar fick jag dåligt samvete när jag handlade till mig själv. Numera kan jag unna mig lite fina kläder och tex. göra naglar. 
Jag har varit nagelbitare i hela mitt liv och bli av med det beteendet så nu blev det gelenaglar och jag är jättenöjd. Jag har kunnat göra allt som jag gjorde tidigare, bara att jag tex. måste använda handskar m.m när jag är i trädgården. 

Jag kommer fortsätta gå var 5.e vecka och hoppas på sikt att få ena naglar. Hur det blir i framtiden får vi se. Jag lever just nu och just nu tycker jag de här är jättefina.

Tjejen jag gick till har en butik i lilla Mjölby som heter JK nails. 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Naglar”

  1. Ja, visst känner man sig extra fin när även naglarna är fina. Själv har jag börjat med shellack som jag gör runt var 3-4 vecka. Det är mycket billigare i Spanien:)
    Kram
    Rebecca

  2. Tack Lotta för bästa bloggen! Du är fantastik människa, sträck på dej och va stolt över dej och hur bra du har lyckats!!!kram katharina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *