Lite mer outfit

 
 
Ni kommer få se lite mer kläder här framöver, jag tycker det är mycket roligare nu och jag handlar lite mer till mig själv än tidigare… men det är ju toksvårt att fota sig själv 🙂 Mitt fula märke på halsen undrade någon över häromdagen…fick jag av en sten när jag trimmade gräset 🙂
 
 
Dagens tips är ursköna jeans G star från MQ och en enkel topp från Vero Moda. Skärpet hittade jag på rea i en butik i Norrköping. 
 
Ha en fin dag!
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Lite mer outfit”

  1. Hej lotta! Vad du passar bra i din blonda kalufs igen, ramar in ansiktet mjukt 🙂 gu vad läskigt med stenen!!! Ha det bäst/ kram mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *