Fylla dagar med glädje..

Jag funderar lite på livets olika perioder, både med sin man och sina barn. Tänk vad man gått igenom mycket och ändå står här troget vid varandras sida. Vi är inte så tysta i vår familj. Här berättar vi direkt om något inte är bra, så vi går aldrig och bär på tråkigheter inom oss.
Jag har ändrat mig mycket de sista åren. Jag är mycket gladare, mycket mer positiv. Jag är så glad för livet just nu och de som finns omkring mig så det finns inte mycket att klaga på. Jag vill inte tänka på de tråkigheter som någon dag kan komma utan fyller istället de bra dagarna med glädje.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Fylla dagar med glädje..”

  1. Ja. Man ska nog passa på att njuta av dagarna och tiden som är nu och det andra tar man itu med den dagen det kommer !
    Ha en fortsatt skön dag och fin helg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *