Att ni inte tröttnar

 
 

Ikväll har jag suttit här och funderat över att det är konstigt att ni inte tröttnar på min blogg. Man visar liknande bilder om och om igen för man har bara ett hem..men ni tittar in ändå. Jag försöker variera mig för jag älskar att pyssla och fota, men som sagt det är lätt att det blir lika. Nu måste jag fortsätta jobba på kontoret..har hunnit med en del och har mycket kvar.

Vi hörs vänner
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

24 reaktioner på ”Att ni inte tröttnar”

 1. Att tröttna på din blogg tror jag inte går Lotta. Du tar så otroligt fina bilder och även om det ibland är samma miljöer, så händer det ju hela tiden nya saker i ditt hem. Jätteinspirerande är det att titta in hos dig!

  Ha en fin kväll!

  Kram/ Åsa

 2. Hur ska vi någonsin tröttna på dig eller dina bilder, söta Lotta?!? Du hittar alltid något sätt att twista till ”gamla” miljöer så att de ser nya ut :).

  KRAM

  // Inredningsfrun

 3. hej Lotta!

  hi hi, jag har precis hittat hit så jag lär nog hänga här ett tag.

  hoppas bara att du inte tröttnar på oss..jag tycker mycket om din iställning till livet och förmågan att var ”som vanligt” fast så många ”tittar in hos er.

  otroligt sköna och vackra bilder med ett ljus som ger energi, snyggt.

  ha det bäst mvh Mia

 4. jag är också ny i din blogg så jag kan nog kolla runt hur länge som helst. Men dina bilder är ju så fina! Man blir ju bara glad av att se dom! 🙂

  Trevlig kväll!
  Kram Fräknis

 5. Nää då vi tröttnar inte:).. såå fortsätt du lilla Lotta.. Jag kommer att kika in som vanligt.. kanske inte att jag kommenterar så mycket som jag gjort förut.. du vet den där berömda tiden hinner inte hälsa på alla bloggar som jag vill heller.. men men…
  gillar dina bilder fortfarande:) kram..Pia

 6. Är man som jag, dålig på att fota och inreda så gillar man när andra kan:) Kram från anonyma Caroline

 7. Nei,vi trøttner nok aldri på din blogg Lotta !!! Du inspirerer så mye…og tar bare de vakreste foto,så stå på !!!!! Er innom hver dag,men dårlig på å kommentere,desverre … Ha en fortsatt fin uke,med din mann og dine barn…og ditt vakre hjem 🙂

 8. Hej Lotta!

  Jag har inte kommenterat här tidigare tror jag men jag håller med de andra. Jag tittar in ibland och kan bara konstatera att fortsätt du! Vi tröttnar inte. Jag älskar din inredningsstil och skulle kunna flytta in när som helst och stortrivas.

  Tack för att du delar med dig 🙂

 9. din blogg töttnar jag inte på med det budskap du har när du skriver om ditt liv samt de underbara bilderna du bjuder på 🙂
  kram Åsa

 10. Godmorgon!
  Inte tröttnar man på din blogg inte:) Kanske för att du tar så himla mycket fina bilder och lägger in så intressanta inlägg. Det inspererar till att själv fortsätta att vara kreativ.

  När man läser om andra som vågar ta steget att ex starta eget så är det nog många andra som också vågar… ex jag & min syster:)

  Kom in till våran lilla butik ”Lilla Rummet” och tävla om en romantisk liten träskylt.

  http://lilla-rummet.blogspot.com/2011/03/manadens-tavling.html

  Kram
  Camilla

 11. Håller med dom andra kommentarerna … och även om bilderna är ” samma” så är ju dina tankar olika. Du skriver tänkvärda saker och det lyser igenom hur mycket ni älskar varandra och försöker ta hand om familjen. Det är inspirerande! Man blir glad!
  Fortsätt så. 🙂

  Mari

 12. Jag älskar din fina blogg Lotta!! Blir så glad av att kika in och skuttar nästan till av ett nytt inlägg:) Kram från Anna V

 13. Du har en härlig blogg och inställning, så jag fortsätter att kika in hos dig. :)) Härlig bild du visar och jag fastnade direkt för den vita koppen/krukan med en berige blomma? :)) Ha en bra dag. Kram

 14. Att vi inte tröttnar? Att jag inte tröttnar är iaf för att dina bilder ger mig en varm känsla i kroppen när jag startar datorn på kvällen med en kopp te i handen. Och sättet du skriver på och sakerna du förmedlar är långt ifrån ”tomma ord”

  Tack!

 15. Hej Lotta! Jag håller med de andra som har kommenterat att det GÅR INTE att tröttna på din blogg! Det är så roligt och inspirerande att kika in här titt som tätt! Jag har själv nyligen flyttat till ett hus med min sambo och du har varit och är en stor inspirationskälla i detta renoveringsprojekt! Tack för det! Keep up the good work! 🙂

 16. Det är klart man kikar in här!
  Du har en sån fantastisk känsla för det du gör, och dina bilder är en otrolig inspirationskälla! Du har också skapat ett väldigt vackert hem, i ett vackert hus, som du uppenbarligen tar väldigt god hand om, och en man som är otroligt duktig på att hjälpa dig att fullfölja dina idéer, det är fantastiskt att läsa om.

  Jag bara längtar tills min man och jag kan flytta i hus, och börja fixa och renovera och dona!

  Så, tack för inspiration, vackra bilder och den glädje de förmedlar! Keep up!

 17. Hej Lotta

  Nu skriver jag inte som alla andra. Det är klart man tröttnar på dig (ler). Men underbara bilder bjuder du på dom talar mer än dina ord. ibland kikar jag bara in för att se dina bilder och orkar inte läsa dina ord, för dom är alltid så positiva och fulla med lycka och energi 🙂 ibland blir det lite för mycket. Men men..du är ju min favorit

  Lisa

 18. Man tröttnar inte på dig! Din blogg har för det första fantastiska bilder. Det var det jag fastnade för från början. Sedan har jag ”lärt känna” dig genom allt du skriver. Känner igen mig själv så mycket i dig, du formulerar i ord många av de tankar jag själv har. Du har hjärtat på rätt ställe i kroppen! Kramar till dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *