Lantlig tvättstuga

 
 
 
Jag älskar veckor som inte är uppbokade på aktiviteter..då finns det utrymme för spontanitet. Den här veckan har jag inget speciellt att göra mer än att jobba såklart.
 

Idag lyste solen när vi kom hem, så vi tog picknickkorgen och gick till skogen. Det ger så mycket energi att få dessa stunder med sina barn. Hoppas att er vecka blir skön..det är vår i luften och det är en fröjd att tvätta fast det är lerigt ute.

 
Kram Lotta
 
Mer bilder från badrummet hittar du här om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Lantlig tvättstuga”

 1. Åhh vilken härlig tvättstuge-hörna du visar, jättefint!

  Samlar på mig inspiration till vår uppfräschning av vår tvättstuga. Blir ju mycket rolígare att tvätta om det är ett rum man trivs bra i.

  Ha en skön måndag, kram Maria

 2. Underbar tvättstuga! Det är ju nästan inte en tvättstuga – mer ett njutar-rum… Härligt att ha en spontanvecka att se fram emot, det har inte jag men det händer mycket kul så det gör inte så mycket…//kram maria

 3. Åh, så fint ni har det!

  Visst är det skönt när man inte har alltför mycket inbokat, det vill till att man ta vara på de lediga stunder man har och njuter av dem bara. Vad man än väljer att göra!

  Kram Daniela

 4. Visst är det underbart när man inte har en miljon saker inplanerade… Härligt att se snygga tvättstugor. Du skulle se min. Ett skämt men med massor av potensial, kram från mig

 5. Det är alltså så här en tvättstuga ska se ut för att jag ska gilla den :)!

  Så mysigt det låter med picnic i skogen. Här är skogen fortfarande full av en massa snööööö. Hua! Men snart så är den full av vitsippor och blåsippor – härligt!

  KRAM

  // Inredningsfrun 😉

 6. Vilken vacker tvättstuga du har Lotta! Längtar verkligen efter att våran ska bli klar.

  Vad mysigt det låter med pickninck :). Jag får tyvärr vänta med det i någon månad till, här är det tyvärr för mycket moln och regn.

  Trevlig vecka!
  Kram Maria

 7. Åå, for et flott vaskerom du har fått!!
  Vi holder også på med litt prosjekter på vaskerommet…. Gleder meg så til å få litt ordning der. Når jeg ser bildene dine, kjenner jeg at jeg helst skulle hatt det ferdig i går;D

  Ha en fin uke!

 8. Åhhhhhh så fin tvättstuga, blir alldeles avundsjuk… Vår är hur sunkig som helst med plastgolv (som man inte ska ha i en källare) och lysgröna väggar därtill, inte så fin med andra ord ;-)!
  Jag har också sköljmedlet från Maison Belle, luktar ju så himla gott!

  /Petra

 9. Superhärligt!

  Lotta, antingen är det du jag sett på buss 2 från Lambohov i Linköping nu senaste morgnanrna eller så har du en dubbelgångare, verkligen kusligt lik dig, här i stan. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *