Lite krasslig…

 
 
Lotta är sjuk och trött..orkar inte så mycket mer än att sitta vid datorn, titta i tidningar och planera och drömma om framtiden.
 

Det blir en stillda dag med te och honung och en man som får fixa allt här hemma. Man blir ganska ynklig när man får feber. Är så oerhörd glad över att jag inte hade några jobb denna helg planerade, det hade man inte orkat med. Idag visar jag en favoritkopp hos mig. 

Ha det gott!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Lite krasslig…”

 1. Stackare =(
  Inte alls kul att vara sjuk,du som skulle ha kalas och allt.
  Hoppas att det går över fort.
  Här hemma har det tapetserats i dag,shit vsd fint det blir =)
  Ha en mysig söndag kväll.

  Kram Thess

 2. Stackars Lotta! Hoppas du snart kryar på dig!

  Passa på nu att krypa ner i stulen/soffan med en god bok, varmt gott the och njut av värmen från brasan. Det finns ngn positivt med allt!

  Kram Veronica

 3. Uscha vet hur det är, inte pigg själv. Krya på dig Lotta och grattis i efterkott! Det var ett tag sen jag kikade in och vips så hade jag massa läsning och fina bilder att avnjuta 🙂
  Tack för inspirationen!
  Kramar

 4. Krya på dig Lotta, hoppas du är på benen snart igen 🙂 Har precis börjat blogga själv och blev sugen på att pröva själv. Har tittat på andra i flera år och självklart så följer jag din varje dag. Har du lite tips ( som du kanske har lust att dela med dig av) hur man får läsare till just min blogg? vad jag ska tänka på m.m. Tacksam för svar.

  / Susanne

  http://vitavingar.blogg.se/

 5. ja, krya på dej! önskar jag också.
  Jag mailar dej i morgon från mitt jobb. Kommer inte åt min mail här hemma…Oteknisk skulle ngn säga, men det går väl lika bra imorgon?(låter spännande och intressant!)
  kram Lena

 6. Hej Lotta ! Tycker mycket om din fina blogg!, trist att du är krasslig, sådana tider nu!, hoppas du känner dig bättre snart!. Jag har förstått att du är förskollärare?, har jag rätt?. Trivs du med ditt arbete?, var utbildningen rolig?. Anledningen till att jag frågar är att jag själv blivit sugen på att omskola mig, har nu under min föräldraledighet insett en gång för alla att jag vill bort från mitt nuvarande arbete ( är uska inom äldreomsorgen). Lärare är det enda jag är sugen på att läsa men jag blir lite orolig när alla säger att det är så olönsamt att läsa till det med tanke på den dåliga lönen, jag måste nämligen ta studielån då vi har huslån å så så blir det svårt att leva på bara gubbens lön.., är det värt att ta chansen ändå tycker du? MVH Jennifer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *