Fler sommarreportage

(Bilden är fotad innan jag visste att jag skulle jobba som fotograf)

Jag har bestämt mig för att fota fler sommarreportage..så nu söker jag sommarstugor & torp (gärna vid vatten eller hav..slitet, nött, nytt), hus med trädgårdar, orangerie (göra inspirationsjobb till tidningar) eller endast trädgårdar med intresse för odling m.m  i maj, juni, juli o augusti och som kan tänka sig reportage gärna mitt i veckan och gärna runt ÖSTERGÖTLAND. Det jag söker är en känsla och allting behöver inte vara färdigt..utan man väljer själv vart man vill att jag ska fota. (Jobben görs på spekulation så man vet inte om det är någon tidning som vill köpa det. Det finns igen garanti att det kommer med i en tidning)
Maila mig bilderinfo.fyraarstider@gmail.com så kanske det är du som får ett besök av mig i sommar
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Fler sommarreportage”

 1. Hej Lotta,

  Härlig bild. Längtar till grönskan och sommaren. Hoppas det är många som hör av sig för sommarreportage. Det finns ju så många fina smultronställen i Östergötland! Vore kul om länet lyftes fram mer tycker jag. Tidningarna kommer sedan stå på rad och vilja köpa in dina fina foton 🙂

  Kram Sanna

 2. Hej Lotta!

  Jag heter Malin och är 20 år. Du har en jättefin blogg! Men det jag fångas av här är faktiskt inte främst bilderna. Jag gillar att den röda tråden är att du ”gör det du älskar” och ”vägrar jämföra dig med andra”. Det märks så ofta att det är något slags motto för dig.

  DET inspirerar mig. Det är skönt med någon vuxen som vill satsa på KVALITEN i sitt liv och inte bara stressa och göra sånt man borde.

  Kram Malin

 3. Malin Schedin

  Hej, mina föräldrar bedriver ett Bed n breakfast utanför söderköping. Jättestor Jättevacker trädgård men en gammal Smedja där gästerna äter frukost… inget torp men en ordentlig trädgård med hund och katter.. http://www.smedjan.net

  /Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *