Reportage i Spanien

 
Har ni sett vad vackert det är i Spanien. Vallmon har börjat blomma. Om ett par veckor står jag på dessa fält och kan titta ut över dalen. Biljetterna är bokade och jag och min man är snart på väg att göra reportage i Spanien. Det ska mest fotas mat, vi ska anordna grillkväll, plocka färsk rosmarin och timjan skogen, handla grönsaker och ägg från grannens ekologiska trädgård, besöka den lokala byn m.m och allt detta ska jag fota..det kan jag leva med *ler*. Kristin visar sina bakverk här.
 
 
 
 
Vad det ska bli fantastiskt spännande och kul. Finns det fler från utlandet som läser detta och driver bed and breakfast eller liknande..så tveka inte på att maila mig..jag kan gärna göra fler reportage utomlands:)
 
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Reportage i Spanien”

  1. Våren är den absolut vackraste årstiden att befinna sig i Spanien. Allt är fortfarande grönt och blommorna blommar för fullt. Hade gärna bytt med dig :).

    KRAM

    // Inredningsfrun

  2. Men du så helt underbart, vilka uppdrag du får men du är ju så duktig. ska bli spännande o se bilder sedan skulle kunna tänka mig en vecka där. Men först nu så åker jag till sydney på 2 veckor ska bli så kul.

    Kram o ha det så bra.

    Chatarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *