Stockholm över dagen

Det var en rolig tur till Stockholm igår men det blev inte så många bilder. Det snöade och vi var genomblöta efter Kalles jobbärende men det blev 19 tusen steg i benen och var runt och kikade på massa ställen.

Vi fick tips om att äta på Österlånggatan 17 och det var jättegod och bra lunch. Jag tog vegetarisk och alkoholfri drink.

Vi hade kunnat åka hem tidigare och satt still de sista timmarna och drack kaffe och latade oss och började längta hem. Stockholm city är toppen om man ska gå på teater osv men shopping är ingenting för mig längre. Jag köpte bara hålkopp till fötterna och var på apoteket och hämtade fästingmedel till hunden. Vi var runt och tittade lite ändå men handlade inget.

Jag tycker däremot om att gå runt och flanera och titta på byggnaderna osv och längtar efter en resa utomlands.

Hade kollat in den här kjolen som var supersnygg med den här toppen till men istället hämtade jag paket när jag kom hem med skor , stickad tröja , klänning mm. Jag tycker om mina vanliga butiker, jobbets kläder och det jag brukar tipsa om här. Jag saknade dock Bruka Design som inte hade någon butik i city längre men annars var jag nöjd med att bara åka hem 😊

Nu ska jag lata mig kvällen lång, vi har varit ute och grejat i trädgården idag.

Kram Lotta

Använd gärna min rabattkod hos Ellos , koden är ARSTIDERAPR24 HÄR

(33% rabatt på dyraste* varan + 5% extra rabatt** på prissänkta varor)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *