Det är kontrasterna som är bra för mig

Två dagar hemma i arbetskläder och nu är jag redo för att jobba två dagar i klädaffären. Älskar kontraster och har sagt det förr. Det är det som gör livet så mycket roligare och skönare att få jobba för att sedan mer njuta av sina lediga dagar. För mig är det i alla fall inte bra att gå hemma för mycket även om jag älskar det. Det är kontrasterna som är bra för mig.

Vad vi gjort i helgen hittar ni på mitt instagram lite mer. Kört många skottkärror och planterat och fått vara med min älskade man utomhus. En mycket skön helg.

Vårt växthus

Men nu ser jag fram emot en ny vecka. Vi ska fortsätta jobba på altanen i helgen som kommer och måste köpa mer virke osv och jag behöver jord och gödsel till alla odlingslådor och sedan har vi beställt bastuhus så i sommar ska vi bygga bastu på flotten. Kalle har längtat så mycket efter det och det kommer säkert inte bli klart på hela vintern men vi ska börja i alla fall. Elin fyller snart år och önskar sig ett litet cafeset till framsidan och en citronduk. Massa kul väntar.

Ha en jätteskön vecka. Våren är här hos oss och allt känns så mycket lättare och skönare.

Kram Lotta

Min klänning här, andra snygga finns här och här

Använd gärna min rabattkod hos Ellos , koden är ARSTIDERAPR24 HÄR

(33% rabatt på dyraste* varan + 5% extra rabatt** på prissänkta varor)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *