Jag måste bara sova först

Jag har haft en sådan himla bra förmiddag. Så tacksam för min energi just nu och vara i balans. Igår när jag om hem såg det ut som skit här. Eter att ha jobbat två dagar så struntar jag i hemmet, en sak i taget gäller för mig. Jag sköter städningen här hemma och Kalle lagar all mat så svälter jag gör jag aldrig. Sedan fixar Kalle också såklart om han är hemma en dag men vi har lite uppdelat och det passar oss bra.

Men jag lärt mig att sätta mig ner när jag är trött och strunta i det mesta för sedan när jag fått sova kommer ny energi igen och idag har jag min lediga dag och har hunnit massor. Skönt! Bokföringen blev klar också så imorgon har jag en jobbgrej som ska göras här hemma och då är det trevligt att huset är lite städat.

Lykta här och massa annat fint här

Nu ska jag snart iväg på keramik, äntligen.Har inte varit så mycket sista tiden för jag jobbat men idag ska jag dit och jag ska nya med mina nya keramikfärger.

Älskar dessa krukor, rea här

Nu har ärtskotten växt ut så två krukor har fått flytta in i huset. Så gott både till sallad och på knäcke osv. Bara lägga lite torkade ärtor i lite jord och vattna så blir det så här som bilden högst upp.

Ha nu en fin och skön dag 🌸

Fin blommig kjol här , snygg jeanskjol här , svart och beige klänning så snygg här

Kram Lotta

Nyheter inredning så coola solstolar här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jag måste bara sova först”

  1. Hej och tack för en härlig blogg! Jag undrar om det är ett Japanskt körsbärsträd på bilden?🌸Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *