Det blåser som tusan

Det blåser som tusan här , men jag har varit ute en sväng på morgonen och planterat. I växthuset är det ljuvligt och som en egen liten värld och så har vi plockat upp lite möbler i sjön.

Badlakan och morgonrockar här , rutig duk här

Jag har fullt upp med mail och jobb som som jag behöver sätta fart med och så köra lite mer grus för i eftermiddag följer jag nog med in till stan och träffar barnen….om jag hinner. Ja det finna alltid mycket att pyssla med, lagom mycket skulle jag säga så man känner att man orkar och hinner med. Jag ska boka hotell här till sommaren när vi ska på konsert. Imorgon är det jobb igen och då ska Pettson vara hos sin nya dagmatte.

Ta hand om er ❣️

Fina kjolar här och här

Kram Lotta

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det blåser som tusan”

  1. Usch, ja här blåser det nästan storm. Och väldigt kallt. Har fortfarande dunjacka när jag går kvällsrundan med hundarna, segt till våren!
    Ska ändå försöka ta en längre promenad under dagen och trotsa vädret.
    Må så gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *