Påsklov och nattgäster

Min bror och barnen är på väg hit och jag är så glad nu att ha den här tiden att få ta hand om andra lite mer. Det ska bli så mysigt. Men först ska jag åka och byta däcken och handla några saker men sedan blir det att laga mat och leka.

Fågel här

Min bror brukar känna en avkoppling här och det är många som säger när de kommer hit att de känner ett lugn. Jag tror det är sjön som bidrar till det och läget. Vi bor ju här helt själva.

Jag är inne i en period nu när livet känns lätt trots att det finns svårigheter omkring mig. Att aktivet välja bra tankar och ge mig bra saker hjälper mycket och att inte har massa stress runt mig. Att välja bort saker för att ha lite mer tid till det jag behöver för att må bra. Livet är upp och ner som ni vet.

Nu blir det att fixa däcken och ge sig iväg, ta hand om er. Kolla gärna in den här märkmaskinenn som är så bra.

Kram Lotta

Fin kjol här , blus här och sommarsandaler jag har beställt här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *