Sommarschema och Kroatien

Jag har fått mitt sommarschema nu och har 5 veckors semester från klädaffären i sommar , de andra veckorna jobbar jag lite varierat men det passar mig bra. Vi har bokat en resa till Kroatien med familjen, inte bokat boende ännu men det löser sig. Älskar att resa med min familj så det ser jag fram emot. Länge sedan jag var på en solsemester och har aldrig varit i Kroatien.

Kalle och jag ska också komma ut på små turer så vi ska hitta en lösning för vattning här hemma. Har skaffat droppbevattning till odlingslådorna och köksträdgården som kommer gå på timer.

Ikväll ska vi tända alla ljusen och sitta här inne och äta. Tänkte vi kunde sätta in fåtöljerna på kvällen också och titta på sjön. Elin och jag har fortfarande inte bestämt oss vart vi åker imorgon. Vi får se.

Nu blir det jobb för mig några timmar , sedan kalas och så hem och mysa. Igår hann jag klippa allt gräs och trimma så jag ligger bra till i trädgården. Jag har ju min vilda del som inte kräver så mycket, så jag kan lägga krut på trädgården. Önskar mig bara några sådana här liknande lyktor i taket och hållare här till ljus utomhus. Hade varit fint med en sån här ljuskrona i taket också. Jag ska skaffa till min och Elins fest i sommar men har inte bestämt mig än.

Nu blir det frukost här, ha en skön lördag 🌸

Kram Lotta

Fina nyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sommarschema och Kroatien”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *