Ledig dag och städat växthus

Ledig dag och jag ska hem till mamma och bonuspappa på lunch och dit kommer även min bästis. Min bästa vän var hemma hos oss så mycket när vi var unga som vi är lite mer som syskon för mina föräldrar. Våra föräldrar också alltid umgåtts osv

Det blir en mysig dag och vi ska bara ut och gå en sväng och prata.

Klänning här

Denna lilla glada vovve är med och älskar att ut och åka och träffa folk. I eftermiddag/kväll ska jag också åka besöka min syster och vi ska äta lite gott

Igår städade vi växthuset så nu är det fint där nere igen. Det är fortfarande mycket plantor som ska ut men några krukor har vi ställt inomhus också. Vi tog bort mattan igår men det känns fint fast vi inte lagt golv än. Allt kostar så mycket pengar så man får ta lite i taget. Nu ska altanen blir klar till min fest innan flottehuset kommer 1 juli.

Jag har den här krukan som ska fyllas också med kryddor. Gud så dyr den har blivit. Skulle kunna tänka mig några sådana här planteringslådor med kryddor i också. Ska nog fixa en kryddträdgård bakom växthuset istället. Finns runda i oxid också här som tål att stå ute i vinter.

Ha nu en skön dag, det ska jag ha 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ledig dag och städat växthus”

  1. Hej Lotta, jag har ett kryddblandning på ca 3-4 kvm med timjan, citornmeliss, oregano, dragon (blir en meter höga), isop, mynta o gräslök. Kommer år från år i 30 år nu, gödslar typ aldrig. Man får rensa mycket o det sprider sig lite hejhopp men är det bästa jag har i trädgården. Rekommenderar kryddland 🤗, kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *