Han älskar vara ute med oss

Godmorgon fina läsare, idag blir det utedag igen. Växthuset ska städas och vi ska sätta droppbevattning i odlingslådorna. Massor av roliga saker väntar och så har jag tre rosor som ska ner i marken mm

Jag älskar vädret nu när det är vår men inte för varmt. Man kan vara ute och jobba utan att bli allt för svettig.

I helgen har jag och Elin planerat en ny liten runda med handelsträdgårdar. Det ska bli så kul🥰 . Kalle brukar gilla sådana ställen också men han har annat för sig.

Jag får skriva lite mer en annan dag för nu vill man bara ut och pyssla och Pettson ligger här med sina bedjande ögon att vi ska komma igång för han älskar vara ute med oss.

Jag håller på att planera vattnet runt växthuset , vattenslang är köpt och en fin kran från Waterboys. Jag ska be Kalle bygga en pelare i trä där den kan hänga den på och så min trädgårdskotte på där. Kommer bli så fint och bra.

Nu blir det ta med kaffekoppen ut , på tal om kaffe så måste jag tipsa om den här koppen med solrosor som är nyhet. Så fin. De är ju inte gratis men galet fina. Den här med smultron var ju också drömmig och förgätmigej här . Jag har ju alla mina gamla Greengate muggar kvar på vårt lager. Ska ta hem dem i framtiden och ordna kaffehörna i växthuset.

Nu får ni ha en bra dag, det ska jag ha bland alla tulpaner 🌷

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Han älskar vara ute med oss”

 1. Hej Lotta !
  Får jag ge dig ett tips om Handelsträdgård ?
  Backamo Handelsträdgård i Bankeryd är helt ljuvlig att besöka !
  Trevlig personal överallt, mycket att se på och massor med blommor.
  Väl värt ett besök…..
  Gå gärna in på datorn och kolla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *