Silverpäron är mitt favoritträd

Jag ska iväg och jobba idag, ska bli så roligt! Älskar att jag kan kombinera mina två jobb och fått arbetskamrater där jag räknas som en av dem även om jag inte jobbar lika ofta som dom.

I helgen åker jag nog på en ny runda och besöker handelsträdgårdar. Min man har lite annat att göra så det kan bli en lagom tur att åka iväg eller så tar jag det på början av nästa vecka så mer tips kommer. Tackar mina fina läsare som tipsar mig så jag kan tipsa er 🌺

Min trädgårdsbelysning är köpt här , men en del är slut nu. Blir så fint att lysa upp träd och växthus på natten. Annan fin utebelysning finns här

Silverpäron är mitt favoritträd som håller år efter år. Köper inte olivträd längre utan hellre andra träd som har bättre hållbarhet. Funderar dock på att köpa flera av dessa här eller här till altanen som är konstgjorda. Orkar inte släpa stora krukor dit upp. Har ju redan ett sånt träd som stått ute året runt och det blir så mysigt vid brasan.

Klänning här, tröja från Sandströms

Nu ska jag städa ordning här och skicka några mail innan det är dags att jobba på mitt andra jobb. Imorgon ska jag städa växthuset för snart ska jag börja sätta ut mina plantor i pallkragarna.

Ha en fin dag 🌸

Kram Lotta

Fina klänningar som jag gillar här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Silverpäron är mitt favoritträd”

 1. Tack för en trevlig och inspirerande blogg. Gillar oxå silverpäron och har tänkt plantera i ”halverade vintunnor”. Hur vinterförvarar du dina?

  1. Anne-Charlotte

   Hej, mina silverpäron som jag har i tunna sätter jag ner i pallkrage på vintern och sedan gräver jag upp den på våren. Det har funkat än så länge 🙂

   Kram Lotta 🌺

 2. Du gör så mysigt och fint både inne och ute i ditt hus och växthus/tomt. Verkligen mitt drömboende med skogen och sjön så nära. Förstår att du njuter av att bo där.
  Hoppas du har en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *