Löfstad slott handelsträdgård

Visar lite från vår utflyktsdag som började på Löftsad slott handelsträdgård, precis i min stil och massor av fina saker och växter. Jag blir helt salig när jag kommer till sådana ställen för jag älskar inreda i trädgården och kan bara gå varv efter varv och mysa där.

Elin hittade krukan som hon velat ha så länge och jag köpte en jag också fast lite mindre. Så fin.

Hit kommer jag åka många gånger och nästa gång ska vi fika också för det gjorde vi inte idag.

Jättemycket fin inredning också, men jag har så mycket prylar så köpte inget.

Vi var också förbi Bilbäcks plantskola som hade mycket fint men inte lika mysigt så inga bilder från det mer än denna.

När jag kom hem satte jag upp nya kottar på grinstolparna. Jag har ju gjort en i keramik men det är bara en så länge så den ska få bo i trädgården istället. Jag ska måla stolparna i timmergrå också för den vita i Falufärg är inte fin nu.

Jag var förbi och skulle köpa kopparna på Mio men slut överallt. Tittade på fat och skål också som var superfint, tips till er. Nu ska jag jobba imorgon sedan hemma några dagar igen innan jobb igen. Ska bli kul!

Ha det så bra 🌸

Lotta

Fina nyheter Lindex här och Kappahl här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Löfstad slott handelsträdgård”

  1. Jätte fina koppar, dom finns att beställa online😀5 kr vilket fynd.
    Vilken mysig handelsträdgård ni besökte, alltid lika kul med sådana ställen🌸💕
    Kram Helene

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *