Sista stoppet Sprudla i Ljungskile

 
Sista stoppet när jag var borta på min lilla resa var Sprudla i Ljungskile. Där hade det snöat ganska mycket. Mysigt!
 
 
Linda är en sådan gullig tjej som man önskar man bodde närmre med. Någon jag skulle vilja träffa ofta, men som jag egentligen bara sett en gång innan. Vissa människor känner man direkt att man tycker om, så känner jag för Linda. 
 
 
 
 
 
Sprudla ligger i centrum av Ljungskile och bredvid ligger ett urmysigt cafe också. Kan varmt rekommendera en sväng dit om du har vägarna förbi. 
 
 
 
 
Då var den resan slut, efter jul blir det nya resor ni ska få följa med på…Ja glömde säga att utsikten från rummet var fantastisk. Fick ett rum på Ljungskile folkhögskola, så fint , bra pris och jättegod frukost.
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Sista stoppet Sprudla i Ljungskile”

  1. Det kanske är något speciellt med människorna i just Ljungskile <3 Jag har haft en liknande upplevelse med en riktigt go människa som tack och lov blev en god vän, en jag inte skulle vilja vara utan:)

    Hälsn Theres

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *