Att bara få vara hemma

Det är något speciellt med att få vakna och veta att alla är hemma, ingen ska iväg. Min man jobbar med flygplan och har jour en vecka i månaden samt att han är utlånad både i Sverige och andra länder i världen som behöver hjälp med sina flygplan. Det är därför han reser mycket emellanåt och jag med. Vårt förhållande mår bra av det, så länge det blir lagom. Då har vi glöden när vi ses och får samtidigt båda ut och se lite mer. Nu är han hemma i en månad tex. så det är inte reser hela tiden, men mycket mer än vad det var förr.
Samtidigt älskar vi att vara hemma, min man är mer trygghetsberoende än vad jag är. Jag utsätter mig gärna för lite obehag och utmaningar och tex. resa till olika ställen. Min man gillar mer det normala, med mindre utsvävningar och reser gärna tillbaka till ett ställe där det varit bra. 22 år har vi varit tillsammans och det blir bättre med åren. Nu kan jag äntligen vara den jag är utan att tänka för mycket. ”Nu kör vi” säger jag. Tänker inte sitta och ångra att jag inte levde livet och inte är nöjd med den jag är.
Ska fixa lite frukost här till sjusovarna, aldrig före 10 på en lördag. Vi njuter lite mer och tar det lugnt när ungarna blivit större. Förr kunde vi vara ute och jobba kl 8 en lördag, men nu är det andra tider 🙂

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Att bara få vara hemma”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *