Måbrasaker

 
Jag försöker fokusera på det som är viktigast i jul och hålla mig till det. Jag ska träffa min bästa vän Maria idag och hon är väldigt bra på att träffa vänner och hitta kärnan i det som är viktigt för henne och hålla sig till det. Hon har alltid inspirerat mig, jag lär mig mer och mer för varje jul. Hon gör allt lagom i mina ögon. Allt runt omkring som vi tror förväntas av oss för att vara duktiga eller som vi bara gör för vi måste funderar jag över, behövs det, vad tycker jag/vi om, vad är viktigt för mig? Jag kommer inte storstäda, jag kommer sluta handla många julklappar för det ska vara så, jag kommer sluta köpa en massa julmat som vi inte äter, jag kommer sluta skicka julkort som tar för mycket tid osv. Jag tänker göra saker för jag tycker det är kul och mår bra av det och försöka skala bort det som spar tid till annat. Jag älskar pyssla och baka m.m det skulle jag inte vilja vara utan. 
 
Så nästa vecka ska jag göra massor av måbrasaker, som bli fin i håret m.m, massage, pyssla med blommor, träna, vara hemma mycket, träffa vänner, lyssna på sång i kyrkan och så jobba lite däremellan. Idag ska jag bli klar med alla julklappar, jag har verkligen blivit duktig på att dra ner på det. Ingen kommer sluta älska mig för de får en mindre julklapp…min man kommer däremot älska mig mer om han får en fru som mår bra 🙂
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Måbrasaker”

 1. Lotta du inspirerar!! Dina ord sätter sig som bomull i själen:)
  Detta inlägget på din underbara blogg hoppas jag många tar till sig!! Vi behöver inte!!
  Tack och kram underbara du
  Britt

 2. Lotta! Så rätt skrivet, du inspirerar mig och blir lika glad varje gång jag går in och kollar din blogg!
  Önskar dig och familjen en riktigt trevlig Lucia och en lugn och skön helg!
  Kram Birgittha

 3. Underbart! Så klokt och bra. Det är så lätt att man fastnar i alla måsten och borden. Jag jobbar på att försöka släppa kraven.
  Tack för ett så inspirerande och härligt skrivet inlägg!:)
  Kram

 4. haha , du är bara bäst alltså ….. känns som att du slår huvudet på spiken så fort du filosoferar om nåt… älskar att läsa om dina tankar, det stämmer så himla bra med vad jag tycker om saker o ting ( ändå springer jag i ekorrhjulet ) ha den BÄSTA julen Lotta !!!!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *