Gör din egen fågelmat

I Allas nummer 51, 2013 tipsar jag om hur man kan göra sin egen fågelmat. Jag älskar mina fåglar här hemma, jag matar dem varje dag. Jag har köpt årets kärve som jag ska sätta ut när snön kommer igen. Även i min bok har jag med lite tips. Har fått veta att i januari kommer min bok i Tyskland också, så spännande.
Idag har jag varit och fotat julreportage i ett underbart hem och imorgon blir ledig dag. Nu vill jag bli klar med så mycket som möjligt för att bara ha det bra de sista dagarna.
Nu fortsätter jag titta på Ernst med min son..
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Gör din egen fågelmat”

  1. hej! här har du en bloggläsare från Finland. jag prenumererar på Allas och just den där tidningen fick jag i postlådan igår. Kollade längen på den där bilden där den ena fågeln kommer flygande o visade faktist den till min sambo också för jag tyckte den var så fin! din blogg kikar jag också in på varje dag, ett riktigt glädjekorn. kram Hanna

  2. Jag har köpt din bok, till mej själv i julklapp – från min man. Har slagit in den fint UTAN att tjuvkika i boken. Ser fram emot att läsa, bläddra och njuta av den i jul. Annelie

  3. Hej Lotta!
    Vilken fantastisk bild på, är det en blåmes eller talgoxe! Jag har lite svårt att se vilket det är. Att du lyckades fånga den så precis. Jag älskar också småfåglarna. Det gör vår katt också 🙂 Men hon får bara titta…hihihi Vi bor i hyreshus på bottenvåningen. Jag har satt fågelmat i syrenbusken utanför fönstret. Så katten har underhållning.
    GOD JUL till dej och familjen!
    Kram Lisa i Norr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *