Nästa stopp, Hedentorps plantskola

 
Nästa stopp när jag var i Helsingborg blev Hedentorps plantskola. Jag hade tänkt åka till lite mer ställen, men pga av vädret så ville jag bara svänga in i Ängelholm. Vilken tur jag gjorde det, för där fanns ju världens mysigaste inredning och växthus. 
 
 
 
Jag önskar det fanns sådana här inspirerande butiker runt Linköping med både fin inredning och blommor, men det har vi tyvärr inte. Varför kan man undra? Jag vet nu var många finns så jag bokar jag in dessa ställen när jag är ute och far, bara för att få den extra dosen inspiration som gör mig glad.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Nästa stopp, Hedentorps plantskola”

  1. Så kul att jag kan inspirera dig… Du som inspirerar oss andra med alla dina fina bilder!

    Tack för besöket, Lotta. Vi kanske ses en annan gång på dina inspirationsrundor:-)

    Ha en toppendag!
    Kram Liv

  2. När du är i Göteborg nästa gång måste du åka till Särö Trädgård. Ett fantastiskt ställe med blommor, inredning, café, höns och grisar på sommaren. Där kan man gå länge och insupa atmosfär och inspiration 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *