Sagolikt vackert

 
 
Det är tyst..bara snön som knastrar under mina fötter.
 Det är vackert så att det gör ont…kan vi stanna tiden lite…jag vill andas..tänka ..leva.


Jag är så tacksam att jag får uppleva vår vackra natur och har förmågan att se detaljer..storhet i det lilla. Att fotografera och se livet genom en lins ger mig massor av glädje.

 

Ha det gott!

Alla ni som läst mitt reportage i östgötatidningen och inte förstår varför man bloggar eller varför man orkar hålla på med det…ni behöver inte förstå! Jag gör det för min skull, för att jag älskar att fota, inreda och sätta ord på mina tankar. Jag älskar att blogga och ser det som det bästa intresse man kan ha. Bloggen är min tack och lov *ler* och jag tvingar ingen att titta in här. Fortsätta gärna utöva ditt roliga intresse..för alla har väl något man brinner för.

T

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

31 reaktioner på ”Sagolikt vackert”

 1. Vilka uuuuunderbara foton! Kan inget annat än att hålla med… se storheten i det lilla. Vad kan man mer begära. Många julhälsningar från Karin i Malmö

 2. Du visar verkligen livet ur det vackraste perpektiv! Bilden med hästarna….åhhhhhhhhh, fantastiskt! Du ger massor med glädje!
  Ha det bra!
  Marie

 3. Visst så skönt är det ute! Med solen framme och vinden borta! Tyvärr jag kunde inte ta bilder… Fick 2 minuters stopp bara när skrapade bilden… Stått och funderade om jag ska hem och hämta kamera… Men den sunda (?) förnuftet tg över. JAg var nämligen på väg att köpa julklappar innan barnen kommer hem. Senare skulle jag inte kunna köpa/smyga in hem allt jag köpt! Min äldsta får efterlängtat akvarium med fiskar, några spel och min gammal kamera. Lillan då – dockvagn och en stor docka! Tror att alla blir nöjda.
  kram

 4. Hej Lotta, dina bilder skänker glädje och frid även till mig som får titta in hos dig och ta del av ditt liv och tankar. Tack för alltid lika inspirerande inlägg. Kram Anna

 5. Jag kan bara hålla med, det är så vackert att det gör ont.
  Jag hoppas på solsken i morgon, för då går jag ut med kameran och fotar. 🙂

  Önskar dig en trevlig kväll!

  Kram Sara

 6. Jag var också ut en sväng idag och fotade det vackra vinterlandskapet, trots förkylning. Jag har blivit besatt av att ta bilder ända sen jag började blogga.
  Men det är så kul, vansinnigt kul.

  Så då tycker jag det är tråkigt att läsa att någon INTE förstår varför du gör det. Jag har tittat runt bland massor av bloggar. Vissa tilltalar mig andra inte. Man väljer det som känns bra.

  Kram LiseLotte

 7. Tänk att jag skrev PRECIS detsamma i mitt bogginlägg igår – att se det lilla i det stora!
  Det är en gåva man ska va tacksam för att man har!
  Min största dotter, Nea snart 6 år sa för ett tag sedan när vi besökte butiken (som även finns som webbutik) Tusen Ting ”Kolla mormor” sa hon utanför. Vadå? sa mormor! Jamen du ser väl vilket vackert jättestort träd som står här!!! Snacka om att ha en förmåga om se sånt där. Min mamma sa då: ”ja det är fantastiskt att hon ser sånt där – det gör inte jag!”
  Jag minns Nea´s första jul 2004 – då va hon 10 mån o hennes ögon när hon kom upp o hade sovit o jag hade bytt till JULGARDIN i köket är svåra att glömma:)) Hon SÅG det!! Så liten, men ändå så me! 🙂

  Njut av att Du liksom jag har förmågan att kunna njuta av det lilla, enkla – det som inte kostar något!

  NJUT i juletid! Varm kram Lisette

 8. såååååå flott sted dere har! en skikklig rød stuga i skogen! der kunne jeg fint ha bodd! ser dere har snø alt! her er det bare veldig veldig kaldt,men ikke SNØ enda!

  stor klem herfra

 9. Vilka underbart vackra bilder!
  Några av mina vänner har undrat varför jag bloggar och hur jag har tid till det. Det är mitt stora intresse, jag har träffat härliga vänner genom det och det är terapi att få skiva.
  Ha en underbar helg!

 10. Vad kul att hitta hit! Och så roligt att läsa att du bestämt dig för att frilansa som fotograf/stylist…Jag har också precis sadlat om (eller håller på) och tanken med min blogg är att kunna ha den som en portfolio så småningom. Du tar jättefina kort!
  Ha en bra helg/ Helena

 11. Otroligt vackra foton!
  En hobby eller ett yrke är ju inget någon annan behöver förstå…jag menar det är ju få människor som skulle ifrågasätta varför du blev förskollärare…liksom.
  Eller varför du gillar att ta foton 😉 Herregud har de inget annat att haka upp sig på 😉 än att du har en otroligt vacker blogg! Då kanske de skulle ta o skaffa sig ett eget cyber liv o upptäcka hur roligt det är 🙂
  Hejja Lotta du gör ett otroligt bra jobb både med kameran o med tangenterna ;)kram

 12. Dina bilder är så otroligt skarpa! Nån ny teknik du tagit in? Vackert som bara den..

  Visst är det underligt att man titt som tätt får förklara för folk om Varför man bloggar…. För mig är det mitt andrum, mitt eget ”my space”, men på mitt eget sätt. det är alltid frivilligt att läsa…

 13. Kära Lotta visst är det som en saga.
  Älskar sverige och våra årstider.
  Hoppas verkligen att snön får ligga kavr och att vi får en idylisk jul med mycket snö.
  Ta hand om dig min vän.
  Har fortfarande inte fått Östgötatidningen men flera vänner har reagerat på att det står mitt namn på fotot…kul!
  Kram Lina

 14. Så underbara bilder, du bor vackert om det är runt omkring dig! Det är som du säger en gåva att se det lilla, att stanna upp och andas och vara. Tack för att du delar med dig. Man kan inte förstå allas hobbies och intressen, visst är det fantastiskt att vi är olika. Något att värna om!
  Ha en härlig helg
  /Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *