Liten ynklig Lotta

Eldkorg Röshults

Här kommer en liten hälsning från en ynklig Lotta. Jag känner mig helt svag i hela kroppen. Min man har varit sjuk i många dagar och jag har legat hela helgen. Tack och lov är vi klara med det mesta här hemma och nästan alla klappar, men ändå så är det så trist att inte orka. Jag är inte tjejen som tycker om att sitta still så långa stunder som ni vet.

Får alltid så dåligt samvete när jag är sjuk och tror jag inbillar mig. Så jag fixade iordning mig imorse och skulle minsann åka och jobba, men kroppen sa ifrån. Fick besöka toalett med huvudet före…inte så nice. Så nu får jag minsann sitta här och glo i mina tidningar och sällskap har jag tillsammans med min söta man. Vi ska elda en brasa och försöka äta något. Idag får jag tillåta mig att må dåligt och gnälla lite. Barnen kan i alla fall sysselsätta sig att åka pulka. Vi har fått en bädd av snö. Ta hand om er!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

30 reaktioner på ”Liten ynklig Lotta”

 1. Åh fy vännen. Inte roligt alls.
  Tur att du åtminstone har mysigt sällskap.
  Ta hand om er båda två. Skickar över en Bamse krya på er kram från mig.
  Lina

 2. Kan det vara svin-sjukan som spökar? Håller med tidigare talare; bättre att vara sjuk nu så ni blir friska till julhelgen. Kanske bra att du tvingas ta det lite lugnt också, för du verkar ha många järn i elden just nu. Hoppas du kryar på dig iaf!

  Kram fröken elin

 3. Nej men usch låter inget vidare men vilket härligt sällskap du har ta vara på varandra och mys under filten. Krya på er!//AnneO

 4. ajdå, låter jättetrist med en sådan sjuka. kul i alla fall att ni kan vara hemma samtidigt och trösta varandra 🙂
  krya på dig, vännen.
  kram
  ingela

 5. Stackare! Sköt om varandra och drick mycket grönt te med honung framför brasan så är ni nog snart på benen igen.
  Kram lottashome.blogspot.com

 6. Stackars dig!
  Aldrig kul att vara sjuk, men ännu mindre den här tiden innan jul…
  Håller tummarna för att du kryar på dig snabbt!
  Vilken tur att du har klart inför julen 🙂 Det är så bra att börja i tid, det har jag också gjort.

  Kram
  Ann-Christine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *