Tänd ljus till jul och mys..

Är inte denna ljuslykta snygg…så säg? Den har jag lånat av en butik i Mjölby som heter Tant vit. Känns som vi behöver mycket ljus nu för att klara alla mörka kvällar. Har köpt på mig ett gäng av machaller som jag tänkte tända upp på grusgården på torsdag. Då ska vi ha julfest med jobbet här hemma och så reportaget…har lite att stå i denna vecka…så besök av mig får ni i helgen. Tack alla ni rara som skriver så gulliga kommentarer, ni gör mig så glad!
Kram /Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Tänd ljus till jul och mys..”

  1. jättesnygg är den! jag har en massa lyktor o ljusstakar. det enda problemet är att jag inte har tillräckligt med bord, skåp, byråer eller hyllor att ställa dem på…lycka till med alla dina projekt denna vecka!kram,ingela

  2. Jag vill bara tala om att jag är så imponerad av din kreativitet och hur du fullständigt ”sprutar” ur dig inlägg. Man märker och känner verkligen att du brinner för det här!Lena

  3. Hej Lotta! Så superfin..har bara sett svart såna förut..men en vit skulle sitta fint!;-) Va spännande med repotaget! Förstår att du har fullt upp!!Kram Nettan

  4. Vilken härlig lykta, den skulle jag inte säga nej till 🙂Oj, jag som tycker jag har det jäktigt, kan tänka mig du har händerna riktigt fulla. Jättestort lycka till med reportaget, fast jag vet det kommer bli så lyckat så!Kram Anki

  5. Jätte fin lykta! Lycka till med alla dina projekt här i veckan Ser fram emot julrepotaget!MvhAnna ”utan blogg”

  6. Vilken mysig blogg du har och vad kul att finna någon med samma smak inom samma län=) Vilken härlig julstämning din blogg bjuder på. Riktigt mysigt att kika på dina bilder.Kramar Ida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *