Njut… det är första advent

 
Önskar er alla en skön första advent!
 

Nu börjar det bli färdig pyntat här hemma, dessa bilder är från mitt uterum…mer än så får ni inte se. Istället meddelar jag när mitt reportage kommer ut i aftonbladet…ikväll ska vi åka till tomtens grotta, barnen ska lämna önskelista, men fram till dess ska jag fortsätta mysa här hemma.

Vinnaren av Myra presenteras imorgon…spännande..

Kram /Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

31 reaktioner på ”Njut… det är första advent”

  1. Jissis vad spännande Lotta, ha en fin advent med de dina och hoppas ni alla nu är friska, titta in och var med på butikens utlottning, kram VIOLAN

  2. Så sött glöggset! Kul att få till låns, men trist förståss att lämna åter!Vi har stått på julskylting och sålt för Tobbes klass. Julstämning i massor då det vräkt ner ca 2 dm snö här senaste dygnet:)Nu blir det snart middag, och sen lite adventsfika!Ha en underbar kväll!Kram Susanne

  3. Jag har haft en jätteskön eller åtminstone skön eller åtminstone rolig 1:a advent och jag hoppas att du också har haft det bra!Vad är det för grotta du snackar om? Tomten bor ju i en stuga som heter Kulan eller?Kram från Lisa

  4. Jag ser att vi kommer att ha samma gran pynt från maileg du och jag:)När klär du din gran?Min sambo vill ta in den och klä den 23:e medan jag gärna tar in den en vecka före för att få njuta lite av den.Idag lägger jag på peketet igen.Kram kram

  5. Åhh vad fint du fått det! Följt båda dina bloggar sen de startade och få erkänna att jag är helt fast 😉 Har aldrig varit ”inne” i bloggvärlden förut men det är ju riktigt trevligt! Tack för alla fina bilder, tips och ideér! Ha en skön 1:a december!MvhAnna”som tyvärr inte har någon blogg än 😉 ”miss.fighter@hotmail.com

  6. HejJag är ofta in på din blogg och blir alltid så inspirerad av dina fina bilder, din stil är helt i min smak.Jag har dessutom satt upp dig på min blogg bland mina favoritbloggar. Hoppas det är OK. Titta gäna in och jag blir jätteglad av kommentarer.Kram Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *