New England inredning

 
 
Vilken fin höstdag vi har haft, helt underbart. Ska följa med min son ut till skogen en sväng, han vill att vi ska leta kantareller… och jag vill samla kraft och få lite motion.
 
 
Bjuder på några marina bilder med New England inspiration. Älskar Lexington, Gant och önskar jag hade många kuddar och plädar från dem. Min stil är en blandning av både New England, skandinaviskt och lantligt…det jag tycker om och trivs med.
 
 
 
 
Tack för att du tittade förbi och tack för din kommentar, den förgyller min dag.
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

33 reaktioner på ”New England inredning”

 1. Fina bilder 🙂 Det är det som är så roligt med inredning att kunna blanda olika stilar och skapa sin egen personliga stil 🙂Låter härligt med en skogspromenad och kantareller som är så gott.♥Kram♥

 2. Hoppas att ni hittade svamp! Våra vänner gjorde det inte idag utan de gav upp och tittade in hos oss med fikakorgen istället! Tur för oss!Bilderna med väggordet är riktigt snygga! Inspiration!Ha det så bra!Kram

 3. Hej Lotta!Jag tycker mycket om din blogg. Speciellt dina bilder. Så vackra. Önskar att jag kunde ta lika fina bilder. Är tyvärr inte ”kompis” med min systemkamera än. Har inte haft tid att lära mig kamerans funktion. Men en dag. 🙂Väggordet som du skrev om i förra inläggen är så fin. Texten är såå passande. Jag inspireras av dig. 🙂New England stilen är jättefin. Är också förtjust i lakan, kuddar och plädar från Lexington och Gant. Hoppas ni hittade kantareller. Ha det gott!Jenny

 4. HEJSAN, VISST ÄR N E EN VACKER INREDNINGSSTIL I FRÄSCHA FÄRGER, HOPPAS NI HAFT EN LIKA SKÖN HELG SOM VI, HAR NJUTIT AV DET FINA VÄDRET, MEN VAKNADE IDAG TILL EN GRÅ MORGON, VAR TOG SOLEN VÄGEN? HA EN BRA VECKA, KRAMAR VIOLAN

 5. Har kollat igenom din blogg och jag bara… AHHH- det är ju så himla bra! Du har en jätte fin stil och på något sätt så känns det så otroligt hemtrevligt och lite som att ”komma hem” när jag tittar på dina bilder! Jag har blivit helt inne på att skaffa liknande kuddar med stjärnor som du har och sno lite av din stil – hoppas det är okej;-)Räkna med att jag tittar in snart igen!Kram

 6. Såå snygga bilder.. Jag tror vi inreder ungefär likadant, har också en blandning av New England, lantligt vitt och lite rufft/industriellt. Du undrade angående mina tre bilder i bannern. Jag använder mig av ett bildhanteringsprogram för att lägga dem bredvid varann och göra en banner utav dem.kram!

 7. Hej!Vilken fin blogg du har. Jag älskar också New England stilen. Jag undrar hur du gör när du lägger in dina bilder?! Det blir så fina collage. (Stavas det så??)Än en gång, otroligt vacker blogg. Kan man gå någon kurs?Kram Maria.

 8. Hej hej! Vilken fin blogg du har!! Jag gillar ert mysiga kök… och ditt fina överkast i sovrummet var ju bara för härligt. Jag är ju också en stor fan av det marina, men har nu också börjat blanda in lite industriellt i det hela. Svårt att välja bland de stilarna, tycker jag, hihi. Ska kika vidare nu, och dregla lite till. *torkar av tangentbordet* Ha en fin vecka! Kram// Linnéa

 9. Hejsan!Då tycker jag att du ska ta och boka in en Norrlands semester till sommaren 😉 Det är väldigt vackert här, men hela sverige är ju vackert!Vackra bilder som vanligt! Hoppas ni fick en trevlig stund i skogen!Kram

 10. Jag håller med Dig. Det är en härlig stil…. Dina bilder är jättefina. Det är alltid lika inspirerande och roligt att läsa din blogg och titta på alla vackra fotografier.

 11. Åh,tack för dina ljuvliga bloggar,dom absolut finaste jag sett, speciellt julbloggen.Mysig julmusik också,snacka stämning.GOD JUL!Annaveda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *