Fyraårstider fyller 1 år..vilken resa..2009

 
Ett helt år har gått..idag fyller Fyra årstider 1 år..men..det känns som jag har bloggat mycket längre. Det har varit en lång resa och ett väldigt spännande år för mig.
 

När jag började blogga för ett år sedan hade jag bara ett intresse för inredning visste inte ens vad en blogg var..att hitta till alla underbra bloggar samt att starta Fyra årstider har varit oerhört glädjefyllt år för mig. Bloggen har blivit min vardag och ni alla mina vänner..både med och utan blogg. Nu är bloggen mycket mer än bara inredning.

 

Jag har lärt mig väldigt mycket under detta år…främst att fota som numera är ett stort intresse hos mig. Min inredningsstil har ändrat sig..jag blandar fortfarande lite olika stilar, men framförallt så har jag hittat till loppisens underbara värld. Kunna fynda till bra priser och blanda upp det med nya saker..det har blivit en Lotta inredning. Jag har haft tre reportage här hemma Corren, aftonbladet och Toves hem och trädgård. Lika orolig varje gång..men kul i slutändan.

Jag har utvecklat mitt intresse för bakning, safta & sylta och jag har många gånger retat gallfeber på min familj som har en mamma som ska fota allt.. samt pratat sönder vänner & familj med bloggprat. Min man gillade inte bloggandet till en början..han ville ha tiden med mig för sig själv (blogga tar mycket tid)..men han insåg snart att det intresset gick inte att stoppa..numera läser han och min pappa min blogg varje dag. När min bästa vän Maria började blogga så kändes det också fantastiskt kul..tänk att kunna dela allt med en nära vän och nu även bloggtankar.


Jag har också fått uppleva avundssjuka, diskussioner när människor tycker att en 35 åring borde göra något annat, eller tankar hur man kan vilja dela sitt liv med så många andra människor osv. Jag får ofta höra ”hur hinner du”..till det vill jag säga fråga dig själv vad vill du göra med ditt liv och gör det..man behöver inte städa och ha ett perfekt hem på ytan..man behöver ett hem som är levande, där alla mår bra och känner tillfredställelse…jag har kommit till en vändpunkt när jag prioriterat om. Jag har många gånger tänkt när det gäller bloggen att nu skiter jag i det här..men jag har också stärkts i det jag gör..jag har nämligen en känsla av att jag faktiskt tror att jag är rätt bra på det här. Någonstans mellan fota, text, inrednig och bak & sylt/saft inlägg..där ärjag. Jag tror att denna blogg en start på något okänt som jag kanske redan drömmer om..ännu vet jag inte. Så varje gång vid ledsamheter har jag rest mig och tänkt att jag kommer inte ge upp. Om så många människor som ca 800 hundra per dag tittar in här då måste det finnas något som är bra.
Under detta år har jag skrivit 13 000 kommentarer..tänk er vad det blir på en månad..oj. Jag har lärt mig att sluta att ha dåligt samvete över att jag inte hinner svara på alla kommentarer och att jag inte behöver känna krav över att prestera..det tog sin lillla tid..jag vill så gärna vara snäll mot alla. Jag har också hunnit starta en inspirationsblogg (dum som man är:-)..Fyra årstider som nu har mer än 200 prenumeranter och My lovely Four Seasons 90 prenumeranter med 107 000 besökare och som från början var en julblogg. På ett år har snart 190 000 besökare besökt bara Fyra årstider. Fantastiskt kul!

Jag har fått många underbara kommentater och mail från människor jag aldrig mött i riktiga livet. Det är ni som gör bloggandet så kul…aldrig i mitt liv kunde jag tro att bloggen skulle bli mig så kär. Jag har utvecklast på många sätt detta år..ni stärker mig och gör mig lycklig. Tillsammans med er blir jag kreativ och jag sätter ord på min ljusa vardag. I alla underbara bloggar finner jag ro och lycka..ni är den bästa inredningstidning man kan ha..och allt detta finns öppet och är gratis för alla.

Tack för allt ni ger mig..jag bloggar tills jag tröttnar..det känns som jag ännu har jag mycket kvar att ge. Nu ska jag på loppis i grannbyn.
 
.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

40 reaktioner på ”Fyraårstider fyller 1 år..vilken resa..2009”

 1. Hej Vännen
  Jag älskar verkligen din blogg och dig som person. Jag har konstaterat det flera gånger att det känns som du är en av mina bästa vänner och att jag gärna bodde i grannhuset.Att blogga tror jag blir ett nytt levnadssätt, som även jag har fastnat för. Jag kan koppla av och rensa huvudet när det är mycket omkring mig. Och att kika in till dig varje dag och se vad du hittat på förgyller min dag. Visst är man dålig att lämna kommentarer men tiden räcker inte till ibland. Någon gång kanske jag får möjligheten att träffa dig och hitta på något helt galet. Ha en underbar dag och Grattis till din blogg.
  Kramar Tess

 2. STORT GRATTIS till dig och bloggen. Tror liksom du att bloggen kan vara en väg till något annat för dig.
  En vacker dag kommer det där tillfället då det du drömmer om händer.
  Tack för alla underbara inlägg och att du delar med dig till oss alla.
  Ha en underbar dag och hoppas du hittar några fynd i bakluckorna.
  kram kram din bloggvän Lina

 3. Jag måste verkligen berömma dig för dig och din blogg! Jag hittade den här bloggen för ca ett halv år sedan och jag fastnade på en gång. Jag var ute efter en inredningsblogg (inredningsintresserad som jag är 😉 ) med en stil utav vitt, gammalt och blandat utav nytt. Jag är 18 år och de flesta i min ålder gillar det stela, übermoderna och minimalt med detaljer. Det känns så stelt och opersonligt. Andra inredningsbloggar jag hittade var mest bara vitt, vitt och åter igen vitt. Här hittar jag charmiga möbler, mysig inredning som inte bara är vitt och allt ser bara så hemtrevligt ut. Du har ett hem som jag skulle stormtrivas i. Du har en bra förmåga på att skriva rörande texter om din kärlek till din familj. När jag kommer in här så blir jag alltid varm i magen och klickar ner sedan med ett leende på läpparna. Keep up the good work! Sköt om dig, kram!

 4. Åh GRATTIS på 1-års dagen! Tänk va fort tiden går kändes som det var nyss jag hittade in i bloggvärlden tack var dig Lotta! Är så glad att du finns Lotta! Du fyller mig med inspiration och glädje! Fortsätt precis så här, Var dig själv, skriv det du vill och känner för, visa det du vill,ta paus när du vill och framför allt NJUT!För jag, och jag kan lova att alla andra som oxå följer din blogg, älskar din blogg och dig precis för den du är Lotta! Ska bli så spännande att få fortsätta följa dig Lotta Och vem vet när du minst anar det kanske dina drömmar slår in!
  Stora somriga kramar
  Anna ”utan blogg”
  miss.fighter@hotmail.com
  p.s Lycka till på Loppisrundan jag ska oxå ut och leta fynd idag tänkte jag d.s

 5. Hej Lotta!

  Stort grattis till 1 år på bloggen – visst är det ett härligt forum där man får mycket nya vänner och även får utlopp för sina stora intressan 🙂

  Skönt att höra att du bloggar på!

  Kram Jenny

 6. Grattis Lotta, ja, det är verkligen en helt ny värld som öppnar sig när man börjar blogga! Jag måste säga att dina bilder är helt fantastiska, och det är inte bara kameran som gör det, det vet jag:)… Det är svårt att få den känslan som du får i dina bilder,jobbar du mycket med ljussättning?
  Ha det gott! Jenny

 7. Grattis på 1-årsdagen!
  Du beskriver bloggandet precis som jag också känner det! Försöker ju att vara ganska anonym, men känner mer och mer att jag får så mycket av andra att jag kanske skulle våga vara lite mindre anonym själv också!:)
  Din blogg är en härlig blandning av inredning, familjeliv och vardag med mycket vackra bilder!
  Kram

 8. GRAAATTTTIISS till 1-åringen!
  Du har en underbar blogg, charmig, fantastiska bilder, inspirerande. Man kan inte göra annat än att följa den!
  Jag ser fram emot många fler födelsedagskalas 🙂

  Stor kram

 9. Grattis på 1års dagen 🙂 jag är ganska ny på din sida men kan inte låta bli att titta in så fort du skrivit något nytt. Gillar din stil att skriva och blogga, å dina foton är helt underbara att titta på 🙂 Lycka till med bloggen i fortsättningen också..

 10. Hej Lotta!

  Grattis på 1-årsdagen, jag följer dig i din underbara blogg varje dag. Hela upplägget, ditt sätt att skriva och de fina bilderna har gjort att jag fastnat totalt. Detta har gjort att minnen från våra barndomslekar smugits sig fram. Jag önskar dig en fortsatt skön sommar & semester & ser fram emot många härliga blogginlägg.

  Stor Kram från Fia Landberg.

 11. Hej Lotta och grattis på 1-årsdagen! 🙂 Jag älskar med din blogg du har så härliga bilder.
  Idag far vi ner till Norra Vi,
  inte så långt från där du bor, kanske hinner vi mötas i sommar. Vore så roligt att få se din fina trädgård. Och ibland är det lite långtråkigt om vädret är trist på vår lilla gård, så ja, vi kaske hörs 🙂 Jag har med datorn för säkerhets skull, stora kramen till dig, Lina
  C´est la vie Home

 12. Stort grattis till ditt första år!!
  Och grattis till oss läsare som får äran att ta del av dina vackra bilder… av ditt fina hem och omgivning på landet.
  Man blir alltid inspirerad av att hälsa på här.

  Kramar från Ann-Christine

 13. Hej Lotta,

  Vill passa på att gratta på 1- årsdagen! Det är en helt underbar blogg du har, I just love it!

  Kram

  Malin i Skåne

 14. Grattis på födelsedagen!! När kommer reportaget i tidningen Tove? Du måste förvarna så jag kan köpa tidningen.
  Gillar din blogg skarpt!
  Kram
  Maria

 15. Ett stort grattis på 1-årsdagen! =)
  Måste bara få säga att din blogg är en av mina favoriter, om inte nummer 1.
  Jag tittar in några gånger om dagen och jag blir alltid lika glad då jag ser nya fina bilder, tänkvärd ord och allt annat fint du gör. =)

  Hoppas du och din familj får en fortsatt fin semester.

  Kram ♥ Jessica

 16. Härliga Lotta! Grattis till den här milstolpen! Jag är så glad att du bloggar!

  Igår satt vi i bilen och jag svor över att jag inte kunde ringa till dig och svänga förbi och ge dig en riktig kram! Jag vet ju inte riktigt var du bor, men du är värd en stor omväg!

  Kramar
  Lena

 17. Grattis,

  Din blogg är en stor insperatinskälla för mig gillar den STORT.

  Tråkigt att läsa att inte alla tycker att du ska skriva blogg, förutom din man (som jag förstår för som du skriver förstår jag att ditt bloggande tar mycket tid) så tror jag att många är avundsjuka på dig, tänk att ha ett sånt underbart hem med alla dina härliga saker, och sedan kunna fånga allt på bild lägga ut dessa på din blogg och att så många är inne och läser!
  Men tänk på att ta det lite lungt du får ju inte bränna ut dig, för då skulle sakna dig och din blogg, mycket!
  Ha det så bra, kram Rebecca.

 18. Stort GRATTIS på 1-årsdagen!
  Jag måste säga att jag är verkligen imponerad av dig! Din blogg är så otroligt fin, du skriver personligt och klokt, bjuder på dig själv och dina tankar, och för att inte tala om alla dina vackra bilder! Jag är in och kikar minst en gång om dagen, och tycker det är så kul när du lagt in något nytt!
  Du har ett fantastiskt fint hem, en riktig dröm!

  Ja, jag har bara en massa superlativer att säga om dig och din blogg, jag är sååå glad att du fortsätter bloggandet, så vi alla som följer dig får fortsätta läsa och titta!

  Det är faktiskt så det känns som om man skulle vilja lära känna dig IRL, för du verkar vara en så go tjej, klok och varm!

  Jag har ju ganska nyligen börjat blogga, det är ett par månader sen, men jag har inte alls lyckats få många besökare, trots att det kanske inte är huvudsyftet med bloggandet för mig….utan snarare att familj och vänner som bor långt ifrån oss ska kunna följa oss i vardagen. Men ändå är det ju kul om många andra också hittar till en. Just nu handlar min blogg ju inte så mycket om inredning, trots att det är mitt största intresse, utan snarare om familjen och vår vardag…

  Oj, det här blev långt, hehe. Men återigen, tack för din fina blogg, och stort GRATTIS, hoppas du och familjen firar ordentligt!

  Kram från
  Mona

 19. Grattis! Det er alltid hyggelig å titte inn på din blogg – fine bilder og en tekst som er gos å lese! Fortsett å blogge så lenge du trives og jeg vil fortsette å besøke og bli inspirert av deg!
  Hilde

 20. Så kul att du började blogga för annars hade vi missat dig som verkar vara en så rar och trevlig person. Man lär sig en hel del med bloggning och vissa saker som man inte trodde sig kunna. Tack för att det finns bloggar som ger en ny inpiration och förnyelse.

  Hej från…Anneli…SussiLi…

 21. Hejsan!
  Grattis till din blogg som fyller 1 år! Den är så fin och inspirerande, men jag måste erkänna att jag ibland kan bli stressad över allt fint du hinner med att göra. Men jag kommer tillbaka varje gång jag sätter mig vid datorn, så du får faktiskt igång mig på olika projekt. Tack för all glädje och inspiration. Lycka till!
  Kram Susanne

 22. Hej hej och stort GRATTIS till ditt första år! 🙂

  Japp det gick bra när Aftonbladet var hos oss. Jätteroligt! Men det var ju en hel del som jag ville skulle vara klart innan besöket så aaaningens stressad blev man ju.

  KUL att du har så många besökare, du och din blogg har blivit riktigt populär och det är inte så svårt att förstå. 🙂

  Du tar underbart vackra bilder som jag älskar.

  Ha det så bra!
  KRAM
  /Helena

 23. Hej söta! Grattis på 1-årsdagen! Är glad att du bloggar och jag blir glad av att kika in här, så mycket inspiration och glädje finner jag:-)Stor go kraam Sofia

 24. Grattis med 1 års dagen for bloggen!!
  Er veldig glad for at du begynte med det:o)
  Finner så mye inspirasjon i denne fine bloggen din!!
  Lykke til på loppis!!

 25. Grattis till dig och ditt 1-årsfirande!
  Du har ju en toppenblogg, som är mysig att kika in i.
  Känns liksom hemtrevligt på nåt sätt att titta in hos dig. 🙂

  Så- keep up the good work och njut av dina många besökare och trevliga kommentarer!

  Kram på dig.

 26. Hipp hipp hurra 1 år idá 😉
  O jag lovar att följa dig så länge du orkar hålla på! Hoppas på länge än…du fyller ett behov hos många!
  tack för en underbar tid!

 27. Här kommer grattiskramar till dig!
  Gillar din blogg 🙂 Du är så kreativ & produktiv! Din blogg är en outsinlig källa till inspiration. Har nyligen hittat hit och finner ständigt nya godbitar.
  Fortsätt så!
  /Pernilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *