Min dag i bilder…lite av varje..

 

Skopa kockum

Tack för alla era hälsningar på min 1 års dag:-)..min pappa ringde och gratulerade..jag undrade vem som fyllde år..*ler*. Tänkte bjuda er på min dag i bilder.

 

Började dagen med backluckeloppis..hittade flera fina fynd (skopa, hink, mjölkkanna, mugg, flaska) och två hundrafemtio kronor fattigare åkte jag hem med ett leende på läpparna. Mina fynd visar jag ovan och nedan..alla saker får bo i uteköket vid trädgårdslandet.

Mugg Kockum
 
Mjölkkruka
 

Flaskor med keramiklock

Slappade många timmar..innan jag satte fart att göra vinbärsgele som inte ville stelna *grr* bara att koka om och i med mer socker.Började längta ut efter en hel dags regn..tog en promenad i trädgården. Fick för mig att göra egen fotsalt med rosor och lavendel..luktar ljuvligt.
 
Ville också ta hand om alla rabarber innan det är för sent. Det kändes ruggigt ute så jag tände några ljus i uteköket..livsnjutare som jag försöker att vara:-) 
Å..jag älskar mitt nya utekök vid trädgårdslandet. Det är toppen kunna ha ett ställe där jag får skita ner..jag har en förmåga att göra det när jag jobbar med något. Skölja rabarber med vattenkanna..det är typisk Lotta grej.
 

Min lille pysslige son är ofta omkring mig när jag är ute..lika så min dotter. Bad honom att ta ett kort på en naturlig och ostylad Lotta..tänker inte göra mig till för er..utan bjuda på den som jag verkligen är…ni verkar gilla mig ändå.

 

Nu har det börjat blomma på flera håll..både citron och Malva som jag planterat i landet. Min son han älskar också naturen och vara i trädgården..han plockar bär ljust nu och bär in…därav gelen som jag gjorde på förmiddagen.

Ta hand om er..nu ska jag fixa kvällsmat till min pappa som kommer på besök med saker han hittat i Dalarna de får jag visa snart…mer kockum. Nästa år får jag nog starta loppis här hemma i trädgården..det börjar bli mycket nu:-)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Min dag i bilder…lite av varje..”

 1. Stort grattis på 1 årsdagen! JAg är så glad att jag har hittat din blogg. Den skänker mig så mycket glädje och ideér och inspirerar så mycket! Kram Ida

 2. Härligt Lotta, jag har också fyndat men har inte gjort rent prylarna ännu så inlägget får vänta 😀 Vad fina saker din pappa fixat åt dig, vilken snäller far du har!

  kram Mia

 3. Kul att du hittade lite saker.
  Tänkte på dig när det regnade som mest. Men vill man gåpå loppis så får inte vädret hindra. 😉
  Nu är visst tid satt och det börjar närma sig till vi ses in real….ska bli så kul.
  Ha en fortsatt fin kväll
  kram kram

 4. Grattis till dina 1 år. Håller med dig om att det känns mycket längre ån så. Har ju följt dig från allra första början och du ger mig fortfarande så mycket inspiration. Önskar jag hade samma energi som du har men det får bli lite i taget. Har haft loppis klart nu och inte minskade det med saker tycker jag men pengar blev det ju i kassan i alla fall. Nu blir det en rejäl rensning och sortering när sakerna ändå är upp plockade.

  Ha en bra vecka!
  Kram Ullis

 5. Hej Lotta!
  Stort grattis till 1 år!
  Vilken resa du gjort!
  Det har ju fullkomligen exploderat här med händelser och utveckling och mycket annat spännande!

  Jag tillhör din trogna läsarskara, och din blogg har blivit del av min vardag!
  Tack härliga du för att du delar med dig och ger så mycket av dig själv i bilder och ord.
  Det är så vackert varje gång!!
  Stor kram Mariette

 6. Härliga bilder som vanligt! Vill också ha en sådan där mjölkkanna!:) Såg en på en auktion igår, men det tog sådan tid innan de kom till den, så vi orkade inte vänta.
  Kram

 7. Ja tänk vad ett år kan gå fort…
  Jag älskar rabarbersaft, om du ser nån som smyger i ditt utekök så är det nog bara jag, fniss.
  Det ser verkligen underbart ut.
  Här har bären på buskarna inte mognat än men det smäller nog bara till snart så är dom klar att plockas. Må så gott. Kram

 8. Stort grattis till ditt första bloggår! Jag har ju nyligen hittat till din blogg men jag förstår varför du har så många läsare! Du delar med dig av ditt liv så generöst, sprider mycket glädje och en skön känsla omkring dig. Du är lycklig och det lyser igenom i hela din blogg.
  Ska bli spännande att följa dig vidare nu när jag hittat hit.

  Kram, Carina

 9. Hehe, tjata på du… 😉
  Du bjussar ju på såå underbara bilder- och det där uteköket kan då åtminstone jag inte se mig mätt på!

 10. Hoho vännen…Stort grattis på 1-årsdagen. Ja jag älskar ju din blogg och dina bilder. Ja du vet ju att jag får ont i magen varje dag när jag skall gå in till dig hihi…..
  2 utekök??? ja jag har ju inget….Skulle iaf vilja ha ett planteringsbord. Ser ut som att ni mår bra.
  Kram till dig/ Anne

 11. Ser såå härligt ut sååå! Kul att ha ett ställa där man kan ”skita ” ner på..utan att det gör nåt!!!
  Det är såå fint såå..o ni tar ju underbara bilder att visa …blir sååå inspirerad..nu vill jag ju flytta till landet ju;))))

  ~♥Trevlig Söndagskväll Millan♥~
  ~~~***~~~~~***♥♥♥***~~~~~***~~~

 12. Hej Lotta!
  Underbara bilder från ditt utekök. Förstår om du vill pyssla där… : ) Ett sådant utekök skulle få även mig att vilja ”kocka” mer. Just nu åker jag hellre till närmsta restaurang. Sommar lat… ; )
  Jag har också gjort fotsalt men inte provat det än.
  Nu ska jag spana in reportaget i tidningen…
  Ha det gott!
  /Anneli

 13. Hejsan. Vilka härliga dagar du har, förstår inte hur du hinner med allting som du gör, önskar att jag hade din energi. Gelé och rabarber, härliga grejer det där. Men hade inte ni regn igår, hos oss bokstavligen öppnade sig himlen och regnet föll ner. Bättre idag, än så länge.
  Kramar josefin

 14. Oj så många härliga bilder, det är omöjligt att se sig mätt. Och vad du hinner med mycket på en dag… folk brukar tycka att jag är energisk, men nu känner jag mig riktigt lat i jämförelse 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *