…snart är planteringsbänken på plats..

När man håller på med ett projekt här hemma så lever jag i det. Min man är likadan..fast han har ofta andra projekt än jag. Han ritar skisser och lägger pussel. Det bästa av allt är att vi jobbar med dem tillsammans. Idag är det dax att ta ut den ny målade trädgårdsbänken eller uteköket..vad vi nu ska kalla det. Ska stå här vid trädgårdslandet.
 
Vi har byggt en vitt stomme av trä och kommer ha en zinkdörr som bordsskiva. I fästena till dörren har min man byggt en liten vägg som man både kan vika upp eller vika ner. Där ska jag ha en liten hylla, knoppbräda m.m…jag ska pyssla med det idag så bilder kommer ikväll. Tänk att man kan bli så lycklig av kreativt arbete..i love it..

Både jag och min tyckte att det blev lite väl mycket teracottakrukor och slitna lådor kring vårt uterum. Vi vill ha lite mer New englandstil där..lite modernare, men ändå inte..så att bygga en trädgårdsbänk/utekök vid poolen och trädgårdslandet är att samla mer loppisfynd där. Jag gillar det gamla och slitna, men det får inte bli för mycket. Lite Leila feeling…

 
Charmen med detta är att det kostar inte så mycket…lite brädor, fantasi och färg…så lyckan att få leta saker på loppis och blanda det med nya fina saker…det är å kul. Imorgon är det backluckeloppis nära mig..då blir det en kort sväng..kanske jag hittar något. Återkommer ikväll med bilder.
 
(klicka på bilden)
 
Ta hand om er och tack för alla mail & kommentarer..ni för söta!!
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”…snart är planteringsbänken på plats..”

 1. God morgon gumman =O)!!

  Håller med dig! Finns inget bättre än att få skapa =O)
  Och är man lika duktig som du kan man ju njuta av det man gör också ;O)

  Hoppas du får en underbar dag sötnos! Kramar Erika

 2. Är såå sugen på att fynda på loppis. Tänkte ta en liten extra sväng när vi åker till mina föräldrar nästa vecka.
  Bakluckeloppis har jag aldrig varit på men det låter jättemysigt.
  Har helt missat att rösta på dig men hoppar in direkt och gör det nu.
  Kram kram Lina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *