Inredning för pyssel..

Lilla pysseldelen i arbetsrummet är nu klart…tror jag:) Här står jag och packar paket när jag skickar skivor med bilder. Jag är så nöjd över att jag valde bänkskiva runt halva rummet. Jag gillar att ha ytan att jobba på. Hade tänkt att ha målade hyllor från Ikea, tills jag såg att Louise interiör hade en fin hylla till en bra peng. Kan säga att min man blev glad att slippa måla.
Visar lite mer detaljbilder och vad sakerna kommer ifrån framöver…
Så är jag glad över mina nya fina visitkort. Mina bilder på dem och på baksidan min logga.
Nu ska jag krypa ner i sängen…mår inte bra. Har ont i halsen och känner mig rätt risig..hoppas nu på att vara frisk till helgen då jag ska fotografera ett gruppkort och ett höstreportage. Vi ses imorgon igen..ni fina! Förlåt att jag är så dålig på att kommentera hos er..jag har lite dåligt med tid för det, man jag läser alla era kommentarer och glädjs över dem. Ni är underbara!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Inredning för pyssel..”

 1. vad hemtrevligt det ser ut, där kommer det gå bra att stå å pyssla eller bara sitta och filosofera ett tag som jag gärna gör i mitt ”pysselrum” hi hi.

  krya på dig och ha en skön helg,

  mvh Mia

 2. Uderbara bilder (som alltid : ) o du har varkligen fatt i hop en underbar kontors plats, alskar hur den ar sa full av solsken. Insperation for mig, som haller fortfarande med att fixa min kontor/studio yta. Jag hoppas du mar battre snart, krya pa dig.

  Mari i Ca

 3. Hej!

  Jag har reagerat över att dina saker alltid är nya och att du hela tiden kan ange var de kommer från. Jag tycker det är charmigt att få gamla saker att passa in och det präglar väl mer ett personligt hem. Om man vet hur mycket skräp en vara producerar kanske man inte handlar hela tiden. När en mobiltelefon tillverkas tex innebär det 75 kg sopor.Kul att handla och förnya men är det hållbart?

  MVH
  Lite negativ i samlingen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *