Iväg och fota

Idag ska jag iväg och fota julreportage några timmar, ska bli så skönt! Igår var vi hemma och pysslade, mest latade oss. Väldigt skönt en dag eller två men sedan blir jag lätt rastlös. Vill åtminstone komma ut en stund varje dag i naturen.

Veckan som kommer jobbar jag hemma så då träffar jag inte så mycket människor, men jag har sett till att att boka mycket roliga saker. Förr på jobbet så var detta stressigaste veckan så nu när jag kan styra min tid så har jag bestämt mig för att ha det bra.
Bäst att äta frukost och packa..ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Iväg och fota”

  1. Butik är verkligen en värld för sig i juletider…jag jobbar som försäljningschef och kan nästan säga att den veckan som ska vara allra mysigast hemma innan jul blir den stressigaste & riktigt trött blir jag när kvällen kommer.
    Har lärt mig att skala av en hel del och insett att det jag själv tyckt är viktigt med städat i varje vrå liksom inte är nödvändigt, det blir en mys-jul ändå fast allt är lite lagom och vissa saker inte blir av alls till förmån för nåt annat.
    Kram från Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *