Flow och utflyktsdag

Jag är så glad att jag skapar tid nu till allt jag behöver för jag känner ingen stress just nu och är i ett så bra flow. De många stunder i livet när man känner tvärtom, jag har ju varit där också men att ha lagom mycket och dra ner mycket saker gör att jag hinner mer med allt nu.

Jag ställer heller inga höga krav på mig längre. Har mycket mer acceptans och njuter av att vara mer i en process än ett färdigt resultat. Ingår var det pappersarbete som blev klart, väldigt skönt.

Växthus här

Imorgon ska jag jobba i klädaffären så idag ska jag åka och hämta Elin och vi ska åka och besöka lite handelsträdgårdar. Vi älskar sådana ställen. Jag vill besöka en massa nya i år som jag kan visa er också.

Jag har varit ute och kört mitt grus och nu är halva högen borta, tjoohoo äntligen. Bara lite kvar innan jag kan beställa fingruset. Har fått massor av nya uteplatser som jag kan sitta på och ta kaffet.

Morgonen och kvällarna här hemma är magiska nu.Njuter som en tok av dessa. Allt är sååå vackert.

Klänning här, skor här, gammal väska och tröja från Sandströms (jobbet)

Bäst att jag åker nu så ska jag ta mig en lunch på vägen också innan Elin slutar jobbet.

Ha det fint 🌸

Kram Lotta

Rea på trädgårdsmöbler fin soffgrupp här och Riviera supersnygg här

Nyheter HÄR

Koden ARSTIDERMAJ24
ger 33% på dyraste varan och 5% på redan nedsatta varor. ( vissa undantag finns )

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *