Utflykt, Gryts handelsträdgård och plantering

Kära bloggläsare nu blev det lite tyst här ett tag igen men det är så mycket man vill pyssla med utomhus och så var vi på utflykt igår Elin och jag. Vi hade planerat en ny tur men istället åkte vi till Gryts handelsträdgård, vårt favoritställe. På vägen dit stannade vi på en loppis.

Klänning här

Gryts handelsträdgård är mycket känsla för mig, att få njuta av också av allt vackert och fint de sätter ihop. Sedan är det så roligt för Elin gillar det stället lika mycket som jag och allt de säljer där.

Jag köpte blyblomma som jag velat ha länge, rosa svartöga, klockranka och så sommarblommor till blomlådorna. Tänkte petunia och Millionbells till blomlådorna

På vägen hem stannade vi och delade på en pizza. Vi var inne på Plantagen också som har mycket fint och lunchen blev på Löfstad slott handelsträdgård.

Nu har jag så mycket fint att plantera från Gryts handelsträdgård. Ska ut och fixa för jag är ”ledig” i två dagar innan jobb väntar igen.

Jag har varit ute på morgonen och njutit av värmen och skickat in utkast till ett jobb som var sista dagen idag, nu är det fri lek 🙂

Jag ska ta upp de tulpanerna i odlingslådan och sätta frön och plantor nu och massa annat så nu har jag lite att göra idag. Jag vill helst bara bo med näsan ner i jorden eller upp mot solen. Jag tänkte jag skulle besöka mina barn framöver när jag har lite mer tid som också vill ha hjälp med sina växter.

Klänning här

Nere vid växthuset vid de gröna möblerna har jag satt fram en parasollfot och ett sånt här parasoll hade varit fint, alla våra parasoll har gått sönder. Den gröna duken vi har inne finns även en här som skulle passa bordet ute. Har en kruka där nere som är så fin. Ja vi får se vad vi hittar på framöver. Ni ska få se allt när jag planterat.

Fina sommarnyheter klänning här, här och här

Ha nu en skön dag 🌺🌼ni som undrade om man kan fakturera utan företag , kan kolla här

Kram Lotta

Sommarnyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Utflykt, Gryts handelsträdgård och plantering”

  1. Oh vad underbart du har det i er lilla mysiga, vackra trädgård!
    Jag upptäckte precis att sniglarna tagit sig in under fiberduken här hos mina nyutsatta grönkålsplantor, jag blir så ledsen på dessa djur!
    Kram och ha en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *